Ihan selkeästi lokakuu on innostanut minua Tove-lapastehtailuun ja sen seurauksena taas esittelyssä yksi pari:

15102.jpg

Lankana siis edelleen kaksinkertainen Tove, nyt harmaana ja nämä tulivat pojalleni. Tilasin lankakauppaan mustaa Tovea miestä varten ja sitten rasitan teitä vielä yhdellä mustalla Tove-parilla. Tämä harmaa lanka muuten irrotti itsestään selvästi enemmän pesussa, karvaa meinaan oli kaikissa mukana olleissa vaatteissa, muissa väreissä en ole moista huomannut.

Nyt, kun näitä Toven jämiä on joka väriä pieniä nyssäköitä, ajatuksissani olen jo tehnyt niistä itselleni huovutetun kännykkäpussukan...

Eräs joululahja edistyy tuossa hissuksiin, on kohta valmis, Mysteryyn en ole koskenut, meni hermo.

Sain aikaiseksi neuloa Palmasta pojalleni hänen Noro-kaulahuiviinsa pehmusteen, kun se on kutittanut. Olen tyytyväinen, kun a) sain sen tehtyä ja b) sain siihen tuhottua koko farkunsinisen Palma-kerän lopun, Palma ei ole mun lankaani ollenkaan. Toisaalta yllätyin nyt siitä, että 6 mm puikoilla sen neulominen ei ollutkaan ihan kauheaa. Jäljellä on vielä vaaleanroosaa ja pinkkiä Palmaa, pitäisköhän tehdä niistä tytölle kaulahuivi. No, let´s see. 

15103.jpg

Myönnän, kuvastakin näkee, että pehmuste on hieman liian laaja (vekeillä), mutta se kieltämättä tuntuu kaulalla oikein hyvältä ja pehmeältä, Kureyon on itsessään aika karkeaa kuitenkin.