Työt etenevät tasaiseen tahtiin. Huvittavinta on, että tänä vuonna aloitin aikusten oikeesti aikaisin, jo syys-lokakuussa neuloin ekoja joululahjoja. Mutta silti aika vähenee ja vieläkin on kuitenkin melko paljon tekemistä ennen aattoa. Kaikki loput tulevat kuitenkin lähipiiriin siten, että aattoon asti on aikaa. toivon kuitenkin, että aattona voisi jo rauhoittua aloilleen ilman pakkokutimia, niinkuin jonain jouluna on ollut, että aatonaattona olen joutunut valvomaan kinkun kanssa, kun vielä viimeinen lahja on ollut kesken. No, oikeesti uskon, ettei tänä jouluna käy niin.

Eilen illalla aloin väkertää sitä Tango-miniponchoa ja se vaati kyllä suunnatonta keskittymistä multa, koska en ole tottunut virkkamaan, mutta kyllä se ihan oikealta näyttää, eli taisi olla tarpeeksi helppo ohje mulle. Se on kai suunnilleen puolivälissä, yksi kerä on jo kud....virkattu.

Myöhemmin illalla käytin tilaisuuden hyväkseni ja neuloin lasten mentyä nukkumaan pari nuken juttua. Lisääkin olisi tarkoitus omalle tytölle tehdä vielä.

22513.jpg

Malli: Omasta päästä ja mukaillen. Kudoin 4 mm:n puikoilla, lapasissa (peukuttomat) 15 s, ensin pari krs joustinta. Pipossa oli 60 s puikoilla. Isommillakin puikoilla olis voinut tehdä, kun oli kaksi lankaa.

Lanka: Schachenmeyer Nomottan Salsa pörrölanka ja Novitan vanha Merino.

Ullassa olleet Sanni-nuken vaatteetkin olivat tosi kivoja, niitäkin voisin koittaa.

Meillä on joulukortit vielä tekemättä ja mua ahdistaa...