Lapset aloittivat leirielämän eilen, joten mulla on tässä käsillä harvinainen viikko, jolloin olen lähes oman itseni herra, koska mieskin on vielä tämän viikon töissä. Mukavan rento viikko on siis tulossa. Huomenna pyrähdän Helsinkiin, jossa pääsen käymään mm. Neulovan Ystävän seurassa Lankamaailma Nordiassa, jee!

Tänään poukkoilin hetken keskustassa ja kävin myös Vapaa Valinnassa, jonne oli saapunut Novitan syksyn uutuuksia. Pakko sanoa, että olin positiivisesti yllättynyt monista uusista langoista, ja ei, tämä ei ole maksettu mainos.

Puro vaikutti sangen mielenkiintoiselta, lähes noromaiselta väritykseltään, ja jos vain olisin keksinyt, mihin sitä tarvitsisin, sitä olisi heti lähtenyt mukaani. Erityisesti Kanervikko on mielestäni ihana sävy, mutta muutkin olivat kauniin värisiä. Poikamaiseen paksumpaan sukkalankaan oli sen sijaan tarvetta, joten Nalle hyppäsi matkaan.

Nalle Marjaretki on myös uutuuksia, ja siitä löytyi kolmea värisävyä, joista tämä Mustikka on mun mielestäni vallan ihana, ihan oikeasti tulee värityksestä mustikkametsät mieleen ja myös etiketistä pidän kovasti. Tämä huokuu sellaista kunnon suomalaisuutta koko lanka, jos ymmärrätte, mitä tarkoitan. Pisteenä iin päälle lanka on ihanan pehmoista ja siinä on mukana Aloeveraa ja jojobaa. Tästä teen sukat kahdelle poikalapselle, jos lanka riittää, tässä on lankaa "vain" 100 g, mutta eiköhän se riitä. Itse oikeastaan  pidän siitäkin, koska harvoin saan kulutettua sitä 150 g kokonaan.