Tänään olen saanut paljon aikaan, hyvä päivä. Jo aamupäivällä oli kesäisen lämmintä ja istuin pitkään pihalla neulomassa Sophien nauhoja. Olin arvellut sen olevan hidasta puuhaa, mutta nauhat tulivat nopeasti. Tein laukusta olkalaukun, eli tein neulonta-listan ohjeiden mukaan hihnoista 100 cm pitkät. Tässä kuva valmiista huovuttamattomasta laukusta.

2798.jpg

Ehdin sen sitten innostuksissani pestäkin; huovuttamisessa on aina omat jännitysmomenttinsa.

2799.jpg

Tällainen tuli! Eli olen tyytyväinen! Silmukat näkyvät vielä jonkin verran, joku saattaisi pestä vielä uudelleen, mutta mulle tämä on ihan ok, kassiin mahtuukin jotain. Olomuoto on aavistuksen ehkä lötkö. Lisäksi vaikuttaa siltä, että hihnat ovat hiukan eri kohdissa, eli kierteet menevät ehkä väärinpäin, mutta väliäkös pikkujutuista...;-) Tännehän mahtuu juuri sopivasti joku pikku sukkakudin mukaan.

Lisäksi sain valmiiksi illalla jo äitienpäivästä saakka tekeillä olleet ohuet villasukat Hjertegarnista, itselleni. Nätinvärinen lanka tämäkin, neulova ystäväkin tunnistanee. ;-) Testaan sukkia juuri ja kivalta tuntuvat (paljaissa) jaloissa. Mulle tää oli eka kokeilu sukista näinkin pienillä puikoilla (3), yleensä puikot ovat olleet neloset tai min. 3,5. Vaikkakin työlästä, tekisi kyllä mieli lisääkin näin ohkaisia sukkia.

2807.jpg

Nyt on pakko mennä unten maille. Ja mikä mukavinta: ****huomenna voi aloittaa jotain uutta****...Vaikkapa fifin itselleni viileisiin kesäiltoihin...