Mieheni osti minulle helmikuussa ekaa kertaa omavalintaista sukkalankaa ja sai syntymäpäivälahjaksi siitä itselleen uudet sukat.

Malli: Gentleman Socks by Kristi Schueler.

Lanka: Opal Harry Potter, väri Harry und Ron.

Menekki: Koko 100 g, ihanaa!

Puikot: 2,5 mm.

Malli oli minusta kiva neulottava. Pohjan neuloksen olisi pitänyt olla erilaista, mutten lukenut tarpeeksi ajoissa ohjetta loppuun, enkä jaksanut purkaa. Muuten sukat on ohjeen mukaiset. Lanka oli myös jouhevaa neulottavaa, laadukkaan oloista ja värit kulkivat niinkuin kuuluukin. Kivointa oli, että kerrankin jäi vain pari mininöttöstä, eikä liian pientä mitäs sitten-nöttöstä. Hyvä.

Pidän tästä kantapäästä, mielestäni se on jotenkin kauniin näköinen. Sukat pääsivät heti käyttöön, joten olen tyytyväinen.

Tilasin Amazonista pari sukkakirjaa, jotka saapuivatkin jo jokin aika sitten. Kun kuulin Cookie A:n sukkakirjasta, oli heti selvää, että se on must have-osastoa. Kumppaniksi tilasin Kristi Schuelerin kirjan Knitting Socks With Handpainted Yarn, joka myös oli ihan hyvä ostos, koska värikkäitä lankoja varastossa riittää. Cookie A:n kirjassa on paljon kivoja malleja, ei ehkä yhtä upeita, kuin jotkut irtomyynnissä olevista ohjeista, mutta toteutettavia yhtä kaikki. Vielä on muutama lahjatyö kesken, ennenkuin pääsee neulomaan itselleen.