Mies tilasi itselleen työhönsä liittyvän kirjan Amazonista, joten käytin tilaisuutta hyväkseni ja tilasin itselleni pari kauan kiehtonutta neulekirjaa; Scarf Stylen ja Weekend Knittingin. Ihanaa, tulisivatpa nopeasti...Kumpaakaan en ole "livenä" nähnyt, mutta paljon hyvää kuullut. Olivat lisäksi vielä tarjouksessa, joten eivät tule kovin kalliiksikaan. Selailin sitten googlella, löytyisikö kirjoista jotain kuvia tms. jostain. Löytyi mielenkiintoinen blogi, Scarf Style Knit-Along. Siellä kirjasta huiveja tehneet esittelivät töitään, ja tosi kivannäköisiä huiveja olikin. Odotan kahta kauheammin omaani. Etenkin Misty-niminen huivi näytti tosi kauniilta ja oli muitakin.

Eilen tuli myös neulottua paljon. Ostin taannoin Noro Kureyonia eräältä henkilöltä 150 g, väriä 147. Huolimatta kaikista keskeneräisistä töistä, nuo Norot alkoivat huudella tuolta hyllystä ja halusivat muuttua pipoksi pojalleni. Niinpä tuumasta toimeen, olinkin jo kauan miettinyt, miten tuo väri neuloutuisi. Kureyonin neulominen on tosi ihanaa ja mielenkiintoista, kun ei voi olla ihan varma, mikä väri sieltä seuraavaksi tulee. Pipo valmistui jo eilen ja on tosi sopiva käyttäjälleen. Samoin alkoi neuloutua kaulaliina samasta langasta ja tänään vielä lapanenkin. Katsotaan riittääkö lanka noihin kaikkiin. Laitan kuvia sitten valmiista setistä.

Nyt näyttää olevan taas tällainen meininkin, että täytyy aloittaa koko ajan jotain. Toki edellisetkin ovat edistyneet, Salsa-huivissa vaihdoin jo toiseen kerään ja vihreä neule on melkein kainaloissa. Salsa-huivin neulominen tuntuu melkein huvittavalta, koska en pidä siitä yhtään ja neuloessani vaan mietin, että kenelle tämän lykkäisi. Äiti sen varmaan joutuu ottamaan, eihän lahjoista voi kieltäytyä...;-DDD