Sukuun on odotettu uutta prinsessaa jo jonkin aikaa, ja tällä viikolla hän saapui maailmaan. Oi onnea. Koska oli tiedossa, että tulokas on hyvin todennäköisesti tyttö, uskalsin kaivaa ihanat vaaleanpunaiset langat esiin jo ennen syntymää. Villatakin malli oli kummitellut mielessäni siitä asti, kun sen ensimmäisen kerran Ravelryssa näin.

Malli: Maile Sweater by Nikki Van De Car. (ilmaisohje)

Lanka: Sublime Organic Merino Wool DK, väri Soap.

Menekki: Kaikkiin asusteisiin yhteensä n. 230 g.

Puikot: 3,5 mm.

Takista tuli varsin sievä. Väri on hiukan sävytetty ja lanka ihanan pehmoista. Lanka oli myös hieman turhan pehmeää neulomisen kannalta, mutta olen kyllä pahempiakin kutonut. Malli on mielestäni mukava neulottava. Sen verran poikkesin ohjeesta, että jätin kainaloihin ja hihojen alle muutaman silmukan odottamaan. Ohjeessa kaikki silmukat olisi kuulunut ottaa mukaan kaarokkeeseen, mutta tiesin, että sellainen olisi ollut hermoja raastavaa. Ohjeessakin kyllä ehdotetaan tekemääni vaihtoehtoa.

Koosta en osaa sanoa mitään. Pieni takki se on, mutta niin pieni on tulokaskin...

Napit löytyivät kerrankin omasta varastosta.

Takin kaveriksi tein omasta päästä lapaset...

...jotka muistuttavat hiukan kaloja ilman silmiä ja eväitä...

...ja toisten päästä tossut...

Malli: Oh! Baby Baby Booties (Babyleen muokkausten mukaan)

Lisäksi adoptoin eteen pitsikuvion takin helmasta.

Nämä oli nopeat ja kivat tehdä.

Viimeisenä vuorossa oli myssy, jota varten selailin ohjeita useampaankin otteeseen, mutta löysin mielestäni sen "oikean".

Malli: Super Quick Baby Bonnet (ilmaisohje)

Tyttären vauvanukke menetti mahdollisuutensa oman elämänsä supermallina, kun ei ollut löydettävissä kuvauksia varten. Yritän tässä sitten kädellä tuoda esiin myssyn muotoa.

Malli oli nimensä veroinen ja supernopea neulottava. Koosta ei ole mitään hajua, kun ei ollut edes sitä nuken päätä vertailukohteena.

Tervetuloa maailmaan, tyttö pieni!