Täällä on yöstä lähtien satanut lähes tauotta ja minä olenkin ottanut tästä riemusta kaiken irti ja tehnyt lomapäivän kunniaksi kaikkea mistä pidän; juonut hyvää teetä (Syyssonaattia, yks lemppareistani), lukenut hissuksiin blogeja monen päivän takaa, kuunnellut hyvää musaa ja neulonut. Oikeesti tuntuu, että tämä on eka kunnon lomapäivä, koska elämä muuten on ollut aikamoista kiitoa. Lapsethan tuossa myös lomailevat, mutta molemmilla on kaverikin, niin minua ei juuri kaivata kuin ruokintatehtäviin. :-) Tyttöset ovat iloinneet sateesta ja hypelleet lammikoissa.

783705.jpg

Eilen illalla aloin jo ihan ahdistua siitä, että enkö todella saa aloitettua loman kunniaksi mitään "kivaa"...Muutama tunti meni lankoja ja ohjeita arvioidessa ja sitten löysin missioni. Aloittelin tätä jo illalla, mutta siitä olisi tullut liian suuri, joten aamulla uusi startti.

Onhan tuossa edelleen kesken yksi aiempi juttu ja pari pientä juttua pitäisi vielä tehdä tällä viikolla, mutta nyt edes yhdeksi päiväksi haluan irti niistä.

783704.jpg

Onneksi en kuulu niihin ihmisiin, jotka kokisivat lomansa olevan pilalla, jos ei riitä helteitä, koska yhtään hellepäivää ei ole vielä lomani aikana ollut. Noron kutominen on kuitenkin mukavaa väriterapiaa tässä harmaudessa. Laitan tähän itselleni muistiin, että minulla on työssä lähtötilanteessa 84 s. Tuloillaan on siis hiukan muunneltuna Danbyholm Cornelia Tuttle Hamiltonin kirjasta Noro Revisited. Varmaankin vilauttelen tätä matkan varrella, kun ei muutakaan ole näytettävää...