Aika tuntuu kuluvan nopeasti, toivottavasti nyt loman alettua se hiukan hidastaa kulkuaan. Eräs loman ensimmäisenä päivänä aloitettu neulomus valmistui minuutti sitten, mutta siitä kuvia huomenna. Samoin pojan palmikkopusero valmistui tänään. Se olisi valmistunut jo eilen, ellei lanka olisi loppunut 2 cm ennen kauluksen reunaa. Mur, taas yksi jämälankakerä. Onneksi paikallisessa sentään oli vielä samaa värjäyserää.

Posti toimitti minulle loman kunniaksi ale(sale)lankoja lempikaupastani.

113289.jpg

Eli GetKnittedistä saapui Rowanin Wool Cottonia tuollaisena vihreänä, joka onneksi oli sitä "oikeaa" vihreää. Väri on nimeltään Laurel. Näistä olisi tarkoitus kutoutua tuo kuvassa näkyvä Debbie Blissin suunnittelema Pam, Rowan nro 30:ssä on ohje. Novitalla oli joskus ihana Kuura-niminen lanka, jossa oli puuvillaa ja villaa samassa suhteessa ja se oli ihana lanka. Muistaako kukaan muu Kuuraa? Neuloin siitä miehelleni kauan sitten palmikkopoolon, joka on käytössä edelleen. Siksi uskallan toivoa tältäkin langalta paljon.

113290.jpg

Alekorista otin kokeeksi myös Rowanin Yorkshire Tweed DK:ta kahdessa värissä kuvassa näkyviä Sarah Dallasin kirjassa olevia tossuja varten. Värit ovat Slosh ja Gust. Kuvan väri on toki kivampi, mutta värejä oli jäljellä hyvin vähän, joten otin nämä.

Näiden lisäksi hamstrasin vielä Novitaakin. Citymarketissa oli myös osa langoista alennuksessa, joten nöyrryin viimein lehmuksenväristen Woolien edessä ja ostin sitä puserollisen. Lisäksi otin yhden samanvärisen Nalle-kerän kenties saunasukkia varten. Wool maksoi 1,69 €/kerä ja Nalle 3,19 €/kerä, jos jotakuta kiinnostaa. Lehmuksenväriset Samokset jäivät sentään hyllyyn...