Turussa on meneillään Kädentaito-messut ja piti siellä sitten käydä. Viime vuonna kävin ensimmäistä kertaa siellä, tällä kertaa mukanani olivat äitini ja tyttäreni. Kaikkea ihanaa oli jälleen tarjolla, mutta näin hääppöinen saalis jäi käteen.

1377577.jpg 

Eniten tuli hamstrattua nappeja, kuten tarkkasilmäinen saattaa kuvasta havaita. Tuo ylläoleva iso limenvihreä nappi on vaan absoluuttisen ihana. Sen tekijän Hannele Hämäläisen kojussa oli muutakin ihanaa myynnissä ja nuo 2 keraamista eläinnappia ovat myös hänen kojustaan. Vaaleanpunaisen nallenapin sai tyttäreni kaupan päälle eräästä kaupasta ja sillä on 6 vaaleansinistä veikkaa...Puiset napit ovat myös ihania. Maarit Ailio myi jälleen kauniita kortteja ja julisteita. Lankaa hipelöin vaikka missä, mutta ostin ainoastaan Tofutsies-sukkalankaa sen eksoottisuuden ja kivan värityksen vuoksi. Hahtuvaa olisi ollut kiva ostaa, mutta en keksinyt suoraa käyttötarvetta.

1377574.jpg 

Olen saanut lankavarastoa tuhottua aika kivasti, ja vaikka messuilla oli houkutuksia, en halunnut kasvattaa varastoa äkkirysäyksellä taas entisiin mittoihin. Lankaa on tällä hetkellä 18 kg 400 g, niin vähän sitä ei ole ollut aikoihin.

Tyttärellä oli omaa rahaa mukana ja hän osti niilllä pari korua ja tämän:

1377575.jpg

Pidimme tätä ensin hiirenä, mutta se taitaa sittenkin olla kissa, jonka kohtalona on olla kissa nimeltään Piippi. :-)