Pitkä työrupeama takana, nyt pari vapaata, mikäs sen mukavampaa. Tänään pääsemme nuorimman kummipoikamme syntymäpäivillekin, onneksi on aurinkoinen päivä. Kauan sitten sain eräänlaiselta isotädiltäni kaikki hänen lankansa ja puikkonsa, koska hän koki, ettei halunnut enää neuloa. Tajusin tässä jokin aika sitten, etten ole ikinä varsinaisesti häntä kiittänyt tuosta lahjoituksesta ja päätin korjata tilanteen.

Malli: Frootloop Knittystä.

Lanka: SWTC TOFUtsies.

Menekki: n. 45 g.

Puikot: 2,5 mm.

Toivottavasti sukat ovat sopivat, koska tädin jalka on suvun standardista poiketen isompi kuin 37. Ovat nuo ainakin minulle reilusti isot.

Mallineule on ilmeisesti ollut inspiraatiota muroista ja lankahan sisältää mm. ravun ja simpukan kuorista peräisin olevaa kitiiniä, joten nämähän ovat lähes syötävät sukat. Lankaa oli ihan ok neuloa, muttei se mikään suosikkini kyllä ole; liian lötköä minun makuuni. Silmukoita oli nyt kuitenkin sopivammin kuin viimeksi (14 s/puikko), koska lanka käyttäytyi lähes raidallisesti tällä kertaa, eikä lätäköitynyt yhtä pahasti kuin viimeksi.

Olin niin toivonut, että näihin olisi kulunut kaikki jäljellä oleva 57 g lankaa, vaan ei kulunut. Pidemmillä varsilla ehkä, mutta halusin kuitenkin tehdä lyhytvartiset sukat. Nyt on jäljellä ihastuttava 12 gramman jämä.

Lisää juttuja lähipäivinä!