Maaliskuun lopulla vietetään aina oman lapsen ohella serkkujen nimipäiviä, ja koska en jouluna ehtinyt neuloa katraalle sukkia, vaikka oli tarkoitus, tein sen nyt.

Malli: Thuja Knittysta.

Lanka: Novita Seiskaveikka Jättiraita.

Menekki: Näihin ja toisiin yhteensä melkein 150 g.

Puikot: 4 mm.

Thuja on yksinkertainen, mutta kiva ja mukavasti neulottava malli. Sovelsin sitä kaikkiin näihin tekemiini sukkiin. Isommissa sukissa silmukoita alussa 40, pienimmissä 32. Pitkästä aikaa oli mukava neuloa sukkia paksummasta langasta, ja tulosta syntyi ihan supernopeasti, kun vertaa 2,5 mm puikoille neulottuihin sukkiin. Tykkäilin tästä värityksestä myös. Lähes koko kerä meni näihin, mutta pari raitaa on vielä jemmassa. Pikkusukissa värit menevät vähän miten sattuu, mutta väliäkös tuolla. Syynä on väärinpäin aloitettu jämä... Tyttölapsi sai myös sukat samalla mallilla.

Näissä 3,5 mm puikot ja 40 s aloituksessa, lankana Nallen Kukkaketo Syreeni. Näiden Kukkaketojen värityksistä pidän kovasti ja Ruusuakin on kerä jemmassa.

Sukkia tulee olemaan täällä aina vaan, jälleen ostin itselleni AdLibriksestä ihanan uuden sukkakirjan:

Todella monipuolinen ja kiva kirja; kauniita palmikkosukkia ja kirjoneulesukkia.

Turun Kädentaidot-messuillakin kävin perinteisesti Äitini ja Tyttäreni kanssa. Ehkä Titityykin joskus vielä löytää tiensä Turunkin messuille? Pliis?

Messuilta ostin itselleni tätä Dropsin uutuuslankaa, joka oli edullista ja mukavan tuntuista. Näen nämä kerät mielessäni February Lady Sweaterina itselleni. Kauniita Dropsin nappeja ostin myös.

Pääsiäinen tulee ja täällä kasvatellaan raiohraa. :-)