Tässä valmistuneita töitä aikajärjestyksessä. Äidiltä palautui joskus vilauttamani neuletakki.

406332.jpg

Malli: Smiling Jacket by Louisa Harding, kirjassa Miss Bea´s Rainy Day.

Lanka: Novitan merino-Wool, väri fuksia.

Menekki: En muista, mutta vajaat 200 g.

Puikot: 3 ja 3,5 mm.

Tein pienimmän koon (1-2-v.) mukaan, mutta tietysti lanka on eri kuin ohjeessa ja ohuempi. Toivotaan, että mahtuu saajalleen, eli sille ystävien pienelle kaukomaista saapuvalle tytölle. Ts. toivottavasti tyttö saapuu pian.

406331.jpg 

Vetoketju tuotti murhetta, lähinnä se, ettei niitä ollut tämän värisenä missään. Marianne neulontalistalta sitten vihjasi eräästä ompelutarvikeliikkeestä täällä päin ja niin löytyi vetoketju ja Äitini löysi uuden mielenkiintoisen paikan; hän ompelee paljon. Kiitos Marianne! Miss Bea´s Rainy Day kirjasta taisin kehua jo aiemmin, mutta kehun edelleen, siinä on monta kaunista palmikko/kuvioneuletta lapsille. Tein tytölle samalla mallilla vielä sukat, eli käytin tuota samaa palmikkoa kuin takissa. Kuva on huono, koska luovutin sukat jo tulevan omistajan äidille enkä kehdannut hänen silmiensä alla pitää suurempia kuvaussessioita, koska hän ei tiedä blogistani. Ainakin luulen niin...

406330.jpg

Nämä työt ovat valmistuneet tammikuun puolella, eli eivät liity hamsterikuuhun.

Yksi hamsteriuden ongelma iski heti alkukuusta, kun Isäni pyysi minulta kaulaliinaa. Mustaa lankaa en uskonut löytäväni tarpeeksi, mutta sitä löytyi kuin löytyikin omista varastoista.

406328.jpg 

Malli: Perusperus, 3 o 2 n.

Lanka: Pääsääntöisesti musta Sandnesin Lanett kaksinkertaisena (123 g)

 ja lisäksi allaolevista pipoista jäänyt jämä Ryc Cashsoft Arania (17 g).

Puikot: 5 mm.

406333.jpg

Malli: Perus, kärjestä ylöspäin, tiimalasikantapäät, 44 s puikoilla.

Lanka: Regia 6 ply, väri Nordic.

Menekki: 100 g.

Puikot: 3 mm.

Tämän sukkalangan ostin jo hyvin kauan sitten, taisi olla liki ensimmäisiä kertoja, kun tilasin lankaa ulkomailta. Olin silloin nähnyt tästä langasta tehdyt sukat jonkun blogissa ja ihastuin väritykseen niin, että lankaa oli pakko saada. Ihan jo nyt puolentoista vuoden päästä sain ne jalkaani...:-)

406335.jpg

Ihanaa lankaa tämäkin on (oli) ja väritys miellyttää minua edelleen. Raidoitusta en saanut ihan kohdalleen, tosin se hieman vaihtelikin, jotkut raidat olivat paksumpi toisessa kerässä. Riittävän samanlaiset kuitenkin tuli. Nämä nostavat hamsterikulutukseni lukemaan 1079 g. Tavoitteeni oli, että ainakin kilo lankaa pitää kuluttaa, ja se on nyt sitten saavutettu. Tarkoitus on kyllä jatkaa vielä kuluttelua.

P.S. Teen lähipäivinä värien säätöä, anteeksi mahdolliset haamuilut.