Niin se marraskuu tuli ja talvi samaten. Miten sitä onkin aina alkutalvesta ihan umpijäässä, vaikka pakkanenkin on vasta lievää. Vaatii taas elimistöltä aikaa tottua kylmyyteen.

Parisen viikkoa sitten kävin tyttöni kanssa kaupungilla ja toki myös lankakaupoissa. Kun olimme jo poistumassa tuli tytöltä pyyntö, että hän haluaisi vaaleankeltaisen pipon. Keltainen on uusi suosikkiväri nyt. Katsoimme sitten hyllyt läpi, sopiva väri ja lanka löytyi ja sitten äiti hommiin. Sovimme myös, että typy piirtää joitain koristekuvioita ja mummi valjastetaan kirjailemaan ne pipoon ja lapasiin.

245916.jpg

Tässä lapaset ja kuviot. :-)

245917.jpg

Malli: Pipossa muistaakseni 90 s, osui heti silmukkamäärä kohdalleen; kerrankin. Ensin joustinta 3 cm, sitten sileää neuletta ja lopuksi kavennukset Katjan pipo-ohjeen mukaan. Lapaset perusmallia kiiloilla. Silmukkamäärää en enää muista, mutta todennäköisesti 32 s, 8 s/puikko.

Lanka: Kaksinkertainen Sandnes Lanett, kirjailuissa Sandnes Smartin jämiä, 4 mm ruusupuupuikot.

245915.jpg

Tässä vielä päälaesta kuva. Lanett on ihana lanka, olen siihen aivan ihastunut. Pehmoinen ja mukava neuloa.

Taannoisissa arpajaisissa voitti Tuazophia ja kuva voitosta löytyy hänen blogistaan. En (taaskaan) muistanut kuvata palkintoa ennen sen lähtöä, mutta siinä oli 2 kerää punaista Ornaghi Filatin Fashion Merino-lankaa, Schoeller-Stahlin pinkkiä Portofino-lankaa kerä, suklaata ja pari tikkaria.

Itse olen neulonut lähiaikoina sitä sun tätä. Kiri jäi nyt tauolle isänpäivää odotellessa, Clapo odottelee vuoroaan myös. Raw-paita on alkanut huudella korista, koska se varmasti lämmittäisi mukavasti ulkosalla juuri nyt.