350780.jpg

Malli: Knittyn Calorimetry taas. Sovellettuna tytön päähän, tässä oli muistaakseni 70 s.

Lanka: OnLinien Montana, menekki lähes 50 g. (Vain 60 m lankaa)

Puikot: 4,5 mm.

350778.jpg

Tämä on hyvä silloin, kun on ponnari ja saparot. Nasu-nappi on tytön vanhasta hiuspannasta, joka napsahti poikki taannoin. Sopii tähän kuin nappi...kalorimetriin...

350779.jpg

Samalla sitten valmistui koko setti, että sain kulutettua kaikki 150 g Montanaa. Kauluri on elämäni eka ja ehkä hiukan sinnepäin, mutta toiminee kuitenkin. Koska lanka kaulalla kutitti, siihen tehtiin Samoksesta vuori.

350777.jpg

Tuli tilattua ja ostettua myös vähän kirjoja.

350858.jpg

Taaimmaiset hankin Stockan kirja-alesta eilen. Debbie Blissin kirjasta kaikki mallit olin jo nähnyt jossain lehdissä, mutta kivoja malleja silti, runsaasti upeita palmikoita. Toinen kirja oli  erilaisia mallineuleita.

Keskimmäinen A Season´s Tale taas on ihan paras! Tilasin sen Kurkkupolulta samalla, kun täydensin vielä Rowanspun-varastojani. Tuossa kirjassa on runsaasti kivoja ohjeita, ja etenkin olin mielissäni, kun siinä on paljon ohjeita juuri Rowanspun-langoille ja Felted Tweedille, jota minulla odottelee laatikossa. Ne itse asiassa "polttelevat" kaikkein eniten mielessä, olisi jo kiva alkaa tehdä niistä jotakin. Ei ihme, ostinhan ne jo vuosi sitten...Edelleen on sama fiilis kuin tuon linkatun postauksen otsikossa...Mieli täynnä ideoita ja kaapit täynnä lankaa, vaan aikaa on ihan liian vähän.