1687954.jpg

Malli: Swallowtail Shawl by Evelyn A. Clark.

Lanka: RYC Cashcotton 4ply.

Puikot: 4 mm pitsi-Addit, edelleen ihanat.

Menekki: n. 120 g.

1687953.jpg

Tämä on mielestäni kaikkein kaunein neulomani huivi. En tiedä, johtuuko se väristä (ihana), langasta (ihana) vai mallista (ihana). Luulenpa, että aiemmat huivini on tehty paksummista langoista KidSilk Haze-huiveja lukuunottamatta. Tämä huivi on kuitenkin ohuutensa lisäksi myös hiukan ryhdikkäämpi kuin KSH:sta neulotut huivit ja siksikin jotenkin kauniimpi. Cashcotton on ihanan pehmoinen ja kauniisti neuloutuva lanka, joka ei pöllytä liikoja, vaikka siinä onkin angoraa ja cashmeria.

1687950.jpg 

Myös malli oli tosi kiva ja neulominen sujui jouhevasti. Pidin etenkin tuosta pääneuleesta; sitä olisi kiva käyttää joskus muussakin vaatteessa. Palluroita hiukan etukäteen pelkäsin, vaan turhaan. Luulin, että huivista tulisi tosi pieni, mutta oikeesti siitä tuli mielestäni suht iso. Olin tähdännyt kaulassa pidettävään huiviin, mutta kyllä tämä ihan hartiahuivinakin menee. Huvittavasti Räveltämön kautta löysin toisen samasta langasta tehdyn Swallowtailin, joka oli yllättäen  Neulovan Nartun, toisen suomalaisen tekemä. :-) Kun etsii maailman kautta, löytää kotiin. :-D

1688067.jpg

Väri on kuvissa hiukan hailakka, mutta langan oikeimman värin näkee muutama postaus takaperin olevissa keräkuvissa. Tämä olikin todellinen kesälomahuivi; langat ostin loman alkupuolella Menitassa kesäreissulla ja huivi myös valmistui lomalla ollessa.

1687956.jpg

Kiitos vielä kaikille takkia kehuneille! Lämmitti mieltä!