Ennen joulun tuloa siis. Tekeillä on lahjoja, jotakin on valmiina ja kaikkea ei ole vielä edes otettu puikoille. Eli sama juttu joka vuosi, kiire tulee vaikka mitä tekis. Hiljattain sai yksi pikkutyttö sukat synttärilahjaksi. Kuvat ovat luokattomia, mutta arkistointimielessä kuitenkin laitan ne blogiin.

Lankana näissä on Opal Uni pinkki ja sitten viimeinen jämä siitä rapulangasta.

Tässä värit paremmin.

Jokin aika sitten oikein raskaan työputken jälkeen pimahdin ja tilasin sumeilematta lankaa ja lehtiä. Viime aikoina olen harvoin sortunut extemporeostoksiin, mutta nyt kävi niin. Tilasin Rowan Felted Tweed Chunkya ihanassa värissä Mocca...

...Rowan Felted Tweed Arania värissä Cassis...

Näiden väri on sillä tavalla outo, ettei siitä saanut ruudulla oikein mitään käsitystä, eikä varmaan näistäkään kuvista. Alun perin tilasin edellistä lankaa värissä Crimson, mutta se oli loppu, nämä tilasin sitten korvaavana tuotteena. Tavallaan ihan kiva väri. Näistä voisi syntyä vaikkapa uusimmassa Interweave Knitsissa ollut Floating Spiral Hat. Eivät nämä sillä tavalla harkitsemattomia ostoksia olleet, että olen kyllä halunnut kokeilla jo pitkään näitä Felted Tweedin paksumpia laatuja, kun DK on ihanaa.

Tämä lanka on Ravelryn listan ykkönen, siksi halusin sitä kokeiltavaksi. Väri on joulunpunainen.

 IK tuli tänään kotiin, nuo kaksi muuta tilasin lankojen ohella GetKnittedista. Accessories oli siinä mielessä pettymys, että nopealla selailulla kaikki näyttivät ennestään tutuilta; luulin, että kyseessä olisi ollut uusia malleja. Voguesta (tai siis Designer Knittingistä) en bongannut mitään erityistä, mutta IK:ssa oli paljonkin oikein kivoja malleja. Puikoille päässee ainakin siis Floating Spiral Hat.

Tyttären joululahjasukat valmistuivat tänään.

Malli: Normaali.

Lanka: The Natural Dye Studion Dazzle, väri Orchid.

Menekki: n. 36 g.

Puikot: 2.75 mm.

Lanka tuli Titityyn sukkalankaklubista. Tyttäressä se herätti ihastuneita huokauksia, minussa ei niinkään. Niinpä siitä syntyi hänelle lahjasukat. Lanka itsessään on ihanaa neulottavaa, pehmeää ja mukavaa. Väritkin raidoittuivat ihan mukavasti.

Varteen kirjailin syrämet. Tai ainakin yritin. Poikalapsenikin osaa paremmin kirjailla minua paremmin.