Monissa blogeissa on esitelty sukkalankavarastoja ja tämä ajatus kiehtoi sen verran, että tänä aamuna kaivoin sukkalankani esiin ja tässä ne nyt poseeraa möllöttävät.

2015313.jpg

Äkkiseltään laskien tässä on reilut pari kiloa tulevaa sukkaa. Kuten joku muukin mietti (olisko ollut Verano?), sukkalangat ovat jotenkin "sallitumpia" ostaa, vaikkei selkeää käyttöideaa vielä olisikaan. Sukkiahan tarvitaan aina, joten mikään ei mene hukkaan. Osa kuvaan päässeistä keristä on jo vanhoja tuttuja, kauan sitten ostettujakin. Jos oikein kovasti pidän jostakin langasta, saattaa kulua pitkäkin aika, ennenkuin se jalostuu käsissäni kutomukseksi. Tällaisia keriä kuvassa on esim. vihreä Fleece Artistin kerä, Regian punaiset kerät ja kerityt Lorna´s kerät. Muut kerityt kerät ovat Araucániaa, Jitterbugia, Koigua ja Fyberspatesia. Koigut olen näköjään hommannut jo 3 vuotta sitten, mutta kyllä ne vielä pääsevät puikoille, kun aika on oikea. Pidän kuitenkin ajatuksesta, että on vaihtoehtoja, kun sukkahimo iskee.

Kuvaan hyväksyin vain täydet kerät, joten jämäsukkakeriä löytyy myös jonkin verran. Sekä minä, että suvun naiset ja miehet muutenkin ovat pienijalkaisia, joten hyvin harvoin sukkapariin kuluu täyttä sataa grammaa, mitä kuitenkin suurinta osaa langoista on.

Jossakin vaiheessa neulomuksiakin taas, miehen takin viimeinen hiha menossa.