Tulin vain angstia vuodattamaan...

Uusi Novita saapui eilen ja ihan mukavia malleja siellä oli useampikin. Erityisesti päähäni jäi pyörimään se isonappinen niukka raidallinen Bambusta tehty jakku, nro 61. Sitä on pitänyt kurkkia useampaan otteeseen. Tänään sitten kävin vapaapäivän riemuksi kaupungilla ja orientoiduin jo jättämään hamsterikuun taaksepäin ja ostamaan Bambua takkia varten. Saavuin Vapaavalintaan lankahyllyille. Matkalla pyörittelin päässäni eri värivaihtoehtoja ja päädyin tummanruskeaan ja roosaan. Molempia löytyi hyllystä, mutta sinne jäivät, koska eihän se ruskea Bambu ole edes ruskeaa, vaan siinä on jotain vihreää joukossa. Pahus! Haaveksin sen olevan sellaista suklaanruskeaa. Ei se pintana varmaankaan kovasti näy, mutta häiritsee kuitenkin itseäni.

Matkan varrella poikkesin myös kahdessa paikallisessa, joista toinen oli ottanut joitain RYCin lankoja valikoimiinsa. Sublimen hyllyn edessä tuli huokailtua myös, mutta kovista huudoista huolimatta pehmoiset ystäväpallerot jäivät sinne.

Oikeastaan olen silti tyytyväinen siihen, etten ostanut lankaa. Lankavarasto on mukavasti pienentymään päin, ja kohta pääsen alle 20 kg. Se tuntuu kivalta.

P.S. Vinkiksi muille turkulaisille: Sokoksen 3+1-päivillä oli paria väriä Samos Lollipopia ja yhtä väriä Hawaijia 1,20 €/kerä, sekä Jasminia, olisko ollut 1,95 €.