...miksi en pidä Novitan Huopasesta. Heti aamusta heitin eiliset tuotokset pesukoneeseen, illalla tein vielä 2 lasinalusta ja sain kaikki harmaatkin huopaset kulutettua. Lopputulos taas tympeä. Ensinnäkin virkkausreiät näkyvät paikoin vielä, vaikka löyhää käsketiin virkatakin. Toisekseen keskuskohdat ovat huopuneet enemmän, joten ihan turha luulo, että tuossa mikään muki pysyisi pystyssä. Koitin prässätä silitysraudallakin vielä ja tasoittaa ilman tulosta. Uutta pesua kai voisi koittaa, mutten taida jaksaa. Isosta valkoisesta voisi nyt sitten tehdä pannulapun vaikka ja antaa nuo muut lasten leikkeihin. Pah.

14346.jpg

Malli: Novita Talvi 2005, lasinalunen.

Lanka: Novitan huopanen, jämät, 9 mm Addin virkkuukoukku.

Miehen Aino-pusero on vihdoin kokoonkursittu ja eilen neuloin vielä kauluksen. (Vihaan eniten kauluksen neulomista). Puserosta tuli sopivan kokoinen ja ihan hyvä, neulos on mukavan tuntuista ja pehmeää, katsotaan, miten se käytössä kestää.

14347.jpg

Malli: Novita Syksy 2005, koko M.

Lanka: Novitan Aino, tummanharmaa, menekki 757 g. 5,5 mm puikot.

Mystery Shawl 2:n 4. vihje ilmestyi perjantaina, mutta en ole yhtään siihen vielä perehtynyt. Äkkikatsomalta olin ihan hoomoilasena, että miten tätä karttaa oikein seurataan, ja en siinä vaiheessa jaksanut alkaa asiaa tutkailla. Jospas tässä ensin neuloisi joululahja3:n valmiiksi ja miettisi sitten tuota mysteryä.