Loman kunniaksi sain järjestettyä itselleni reissun hyvässä seurassa (tai no hyvään seuraan) Helsingissä. Lankakaupoista tuli katsastettua Menita ja uutuuskauppa Villavyyhti. Menitasta lähdin ulos laihoin tuloksin, mutta Villavyyhdistä ostin sitten jotakin. Mukavaa, kun siellä on paljon minulle ennalta tuntemattomien merkkien lankoja. Kauppa oli kiva myös yleisilmeeltään. Cascade-hyllyjen edessä huokailin, harmi, kun tällä suunnalla ei Cascadea myydä missään.

Silky Wool oli mulle uusi tuttavuus, mikä pehmeys ja mitkä värit! Ei sitten minkäälaista hajua, mitä näistä isona tulee, mutta pakko ne oli ostaa sittenkin.

Vuorelman Vetoakaan en ole vielä ikinä päässyt kokeilemaan. Se olisi ollut alkuperäinen lankavalinta aiemmin tekemääni Sirle-pipoon, ja olisikin varmaan ollut Alpacaa parempi vaihtoehto. Veto-hyllyn edessä seisoin kauan värejä tihrustamassa. Miessukkia tästä varmaan on tulossa, suvun naiset eivät (tytärtäni lukuunottamatta) pahemmin sinisestä välitä. Mukavan tuntuista lankaa tämäkin on.

Näitä ei voinut jättää ostamatta. Aivan ihania silmukkamerkkejä Hiya Hiyalta!

Kotona odotti sitten vielä mieluista postia:

Todella kiva ja ulkoasultaan tyylikäs kirja! Hienoa tytöt/naiset! :-)

Lopuksi kaiken hehkutuksen tasaamiseksi esittelen teille rumalapaset.

Malli: Perus peukalokiilalla.

Lanka: Drops Nepal ja Novita Softy.

Puikot: 4,5 mm.

Menekki: Nepal 62 g, Softy 22 g.

Pojan parin viikon takaiset lapaset oli jo kerran parsittu, ja nyt niissä on taas nyrkin mentävä reikä. Ei auttanut kuin tehdä taas uudet. Vähän oudot lankavalinnat kyllä, muovia ja alpakkaa. Citytiikerit.