Ylpeänä esittelen:

68621.jpg

Malli: Mavis Jane Ellisonin Naturally Noro-kirjasta, koko M.

Lanka: Noro Silk Garden, väri 217, 5 mm puikot. Lankaa meni vajaat 450 g.

Aloitin ensin tekemään kokoa L, mutta totesin (onneksi!), että se olisi ollut ihan liian suuri. Tein pieniä muokkauksia; ensinnäkin hihoja lyhensin joitakin senttejä, koska kaikissa blogeissa, joissa kävin puseroa katsomassa, huomasin, että hihat olivat ihan liian pitkät, ja minulla on vielä lyhyehköt kädet. Toisekseen en tehnyt ohjeen mukaista poolokaulusta käyttömukavuussyistä. Pähkäilin pitkään, miten ratkaisen kauluksen. Selailin blogeja, joissa Mavis oli tehty, ja  täällä se oli myös tehty ilman pooloa, joten varastin sieltä idean. Eli kauluksen silmukat poimin, kuten ohjeessa, ja neuloin muutaman sentin 1 o 1 n joustinta ja sitten muistaakseni 4 krs sileää neuletta.

Jälkilisäys: Sari kyseli raitojen täsmäämisestä: Aika paljon jouduin kerimään lankoja, että sain jatkettua samalla värillä edellisen kerän loppuessa, eli muutama pieni nyssäkkä tuolla on.

Pakko hehkuttaa, mutta olen tähän aivan mielettömän tyytyväinen! Oliskohan ensimmäinen pusero, joka oikeasti on oikean kokoinen ja hyvän mallinen, lisäksi pidän tuosta kaula-aukosta. Tätä tulee varmasti käytettyä. :-)