Eilen sain viimeinkin väkerrettyä Salsa-huivin valmiiksi. Tarkoitus oli neuloa huivia niin kauan kuin lankaa riittää, mutta koska sen neulominen ei ollut ns. kivaa, lopetin ohjeen mukaisesti 160 cm pituuteen. Ihan riittävän pitkä se niin on. Juhliinhan tuo sopisi hyvin, muttei vaan ole tyyliseni ollenkaan.

5968.jpg

Illalla istuin lankojeni kanssa iltaa työhuoneen lattialla. Sama tunne kuin usein ennenkin; niin paljon ihania lankoja, joista tulisi vaikka mitä, mutta niin hirmu vähän aikaa neuloa. Sata ideaa olisi, mutta pitäisi varmaan saada nämä nykyiset ensin valmiiksi. Lapsetkin olen onnistunut tartuttamaan, ja hekin jo kaupassakin jaksavat ihailla kaikkia lankoja, varsinkin pörröisiä.

Tänään käytiin kaupungilla vesisateen kunniaksi. Mukaan tarttui Suomalaisesta kirjakaupasta Kauneimmat neulemallit-neulekirja alennettuun hintaan 14,90 e. Vaikuttaa mukavalta kirjalta; hurjasti erilaisia mallineuleita. Lisäksi mallit on laitettu kirjan alkuun numeroin ja pikkukuvin, sieltä onkin sitten helppo nopeasti löytää etsimänsä malli. Mallineuleet ovat pintaneuleita.

5967.jpg

Kirjan vieressä on poikani puseron ensimmäinen hiha.

Aion tutustua myös Novitan Aino-lankaan. Mies oli mukana reissussa, joten sai vihdoin valita värin uusimmassa Novitassa olleeseen miehen puseroon. (malli 5). Puserosta tulee tummanharmaa. Hiukan tylsää, mutta onhan se sitten ajaton ja käyttökelpoinen, jos vaan ei ihan mielettömästi nyppyynny.