Hankalaa tuo otsikon keksiminen aina...

Tänään ahkeroin koko aamupäivän kukan kimpussa. Tyttöni alkoi kysellä, teenkö hänellekin Noro-pipon seuraksi lapaset ja kaulahuivin, niinkuin veljelleen tein. Lapset syntyivät edellispäivänä ja niistäkin tuli ihan eriväriset, mikä ei mua haittaa yhtään, päinvastoin. :-)

10954.jpg

Lanka: Noro Kureyon, väri 134

Malli: Perusmalli Marylka-kämmekkäiden peukalokiiloilla, 32 s puikoilla 3,5.

(Ajattelin minäkin laittaa tästedes selkeästi valmistuneen tekeleen alle, mikä lanka ja mikä malli, koska itsestäni on mukavaa lukea blogeja, jossa kaikki on selkeästi luettavissa.)

Ja siis se kukka. Sain jostakin päähäni koittaa uusimman Knittyn Flora-huivia. Halusin huivista vähän tyttömäisemmän. Huivi itsessään oli helppo ja nopea tehdä, mutta kukan kanssa sain vähän taistella, ennenkuin esim. twisted loop alkoi hahmottua. Mutta mutta, se kuitenkin valmistui, ja siitä tuli jotenkin hauska, langan väritkin menivät jotenkin kauniisti suunnittelematta. Nyt mietin, pitäiskös tehdä vielä toinen kukkanen, ehkä hiukan pienempänä ja liittää pipoon, kun tuota lankaa jäi vielä hiukan.

10953.jpg

Lanka: Noro Kureyon, 134.

Ohje: Knittyn Flora, linkit ylhäällä.

Koko huivista kuvia myöhemmin, kun saan sen prässättyä ja napit hommattua.

Tänään saapuivat myös taas Villapuodista tilaamani langat. Jo ennen täällä näkemiäni ihania sukkia olen katsellut tuota vihreää Hifan sukkalankaa "sillä silmällä" ja nyt sitten kiusaus voitti ja tilasin sitä ja vähän punaista kaveriksi. Mulla on todella nyt menossa tuollainen vihreä kausi. Ja vähän Lett-Lopiakin vielä ja 3,5 bambusukkapuikot...Miellyin niin niihin 2,5 puikkoihin. Täytyy vain keskittyä, ettei tule istuttua päälle...:-D