Eilen hurrasin miehelle, että ollaan päästy alle kahdenkympin; lankavarastossa nimittäin. Ilo oli lyhyt.

824944.jpg

Novitan Teddyä 500 g. Jotain outoja voimia taisi olla liikkeellä, koska olin joskus päättänyt, ettei Teddyä meille enää tule. Nämä kuitenkin halusivat kietoutua pienen koululaistyttöni lämmikkeeksi niin hartaasti, että hellyin. Heltymiseen vaikutti myös hinta, kerät maksoivat vain 2 €/kpl. (Turun Kupittaan Citymarketissa oli näitä ja niitä ompunvihreitä tähän hintaan). Onhan tuo väri tosi ihana ja ompunvihreäkin olisi ollut, mutten keksinyt vihreälle käyttöä, joten ne jäivät kauppaan.

Molemmat lapseni aloittivat nyt koulun, ja se tuntuu oudolta ja jännältä. Rakastan itse syksyä juuri siitä syystä, että arki alkaa ja elämä palaa normaaleille uomilleen. Oma lomani jatkuu vielä pari päivää, sitten alkaa arki henkilökohtaisestikin. Nämä loppukesän helteet ovat myös saaneet minut toivomaan jo syksyn tuloa; ihana laittaa villasukat jalkaan, juoda paljon kuumaa teetä ja jopa palella.

824943.jpg

Onnea kaikkien tuttujen ja täällä vierailevien lasten koulutaipaleelle! Ilahdutan teitä vielä yhdellä kasvattamallani kehäkukalla. :-)

Edit: Miksei tää päivity...pyh...