Ihan vain pitkästä aikaa kuvaton postaus. Aiemmin esitellyn ylisuuren Reidin purku tapahtui heti postauksen jälkeen, ja nyt samainen takki on edennyt siihen pisteeseen, että vain hihat puuttuvat. Tänään sain valmiiksi toisen etukappaleen. Olin ensin sairaslomalla ja sitten parilla vapaalla, joten eipä mulla juuri muuta tekemistä ole ollutkaan. Pitäisi päättää, minkä värisen reunuksen teen takkiin. Tai reunuksen tekee kyllä äitini, mutta silti. Teen siis vaaleanpunaisesta Butterflysta ja samaa lankaa löytyy kotoa myös väreissä vaaleanlila, vitivalkoinen, luonnonvalkoinen, havunvihreä, tummansininen ja beige. Miten niin joku hamstrasi ko. lankaa, kun sitä viime kesän lopulla myytiin 0,8 e kerä...Ehdotuksia? Tietysti reunuksen voi tehdä myös vaaleanpunaisena.

Uusi Interwieve Knits tupsahti yllättäen postilaatikkoon. Kiva lehti, niinkuin aina, paljon kivoja malleja mietittäväksi. Täytyy tunnustaa, että saatuani tällä viikolla kolmannen kirjeen heiltä, että uusi tilauksesi pian, menin ja uusin tilaukseni. Joskushan manasin, etten koskaan jatka tilaustani, kun alku tökki niin pahasti. Viimeiset 3 lehteä ovat kuitenkin tulleet ajallaan ja ongelmitta, joten uskaltauduin. Sitä paitsi lehti on eittämättä laadukas ja pidän useimmista malleista kovasti.  Nih.

Neulomusten puolella tosiaan olen lähinnä tehnyt Reidiä, mutta tänään totesin, että äitienpäivä lähestyy kovaa vauhtia ja anopin sukka on edelleen pariton. Eikä anoppikaan ole yksijalkainen...Joten aloin nyt tähän väliin tehdä toista sukkaa. Trellis on tauolla lähinnä siksi, että eihän siitä mitään kesähuivia tule kuitenkaan, niinkuin ajattelin, eli joka tapauksessa se on jo näillä keleillä aivan liian kuuma. Tarkoitus olisi kuitenkin koittaa saada nuo keskeneräiset työt valmiiksi ennen uusien aloittamista...Uskoiko joku? Hah, joku takarivissä uskoi...:-DDD