Viimeinen viikko on tuntunut työläältä. Työtä on teettänyt etenkin kesän yllättävä ilmaantuminen, josta johtuen olen pessyt, järjestänyt, silittänyt ja pakannut vaatteita, talvivaatteita säilöön ja kesävaatteita esille.Lisäksi olen pessyt ja öljynnyt pihakalusteita ja siivonnut pihaa. (Tervetuloa takatalvi...:-/) Jotenkin aikaa omille asioille on jäänyt hirveän vähän, ainakin tuntuu siltä. Nytkin 2 vapaapäivää ovat menneet ihan lennossa.

Aloitin hyvissä ajoin anopin äitienpäiväsukat. Viikonloppuna tajusin, että viikko aikaa ja toinen sukka tekemättä. Sen parissa on sitten mennyt kaikki neulomiseen liikenevä aika ja tässä tulos:

80576.jpg

Malli: Knittyn Hedera-sukat by Cookie A. Kantalappu on tehty hieman pienempänä kuin ohjeessa, silti se on aika iso. Toivottavasti sopivat saajalleen. Malli muuten on ihan nätti ja tosi simppeli.

Lanka: Hjertegarn sukkalanka, menekki n. 62 g, pieneen jalkaan.

Tässä vielä toinen kuva jalassa aamun kajossa, näistä ei ollut mitenkään helppoa saada kunnollista kuvaa.

80575.jpg

Surku-Sohvista muuntautui loppujen lopuksi ihan toimintakelpoinen ja säilytän siinä alkuperäisen suunnitelman mukaisesti sukkapuikkojani.

80579.jpg

Sivut ovat hiukan liian avonaiset, mutta kyllä tämä kuitenkin toimii. :-)

Eilen kävin pitkästä aikaa kaupungilla. Eksyin tietty lankakauppaan. Mukaan lähti alennuskorista Zitronin Incanto-lankaa, josta teen itselleni kesä/keväthuivin, kunhan keksin minkälaisen. Jotenkin mielenkiintoisen näköistä lankaa, saa nähdä, millaista on neuloessa. Koostumus on puuvillaa, polyakryylia, pellavaa ja viskoosia.

80577.jpg

Lisäksi hyödynsin Modan alennusta ja ostin Sandnesin Mandarin Classicia toista keväthuivia varten, eli IK:ssa kesällä 2005 ollutta Lady Kercief-huivia. Olisin ostanut samaa lankaa luonnonvalkoisena enemmänkin tehdäkseni pojalleni siitä viimeisessä Modassa olleen palmikkoneuleen, mutta lankaa oli liikkeessä tasan 400 g, kun olisin tarvinnut 450 g. Lisää on tulossa, joten haen ehkä myöhemmin.

80578.jpg

Viime iltoina olen tuntenut suurta kaihoa jonkin sortin hihattimen suhteen, se olisi juuri näillä keleillä iltaisin tosi kätevä vaate. Niinkuin aina, suunnitelmia on enemmän kuin aikaa...huokaus.