Blogin pitäminen onnistuu ainakin kuvallisena edelleen vain miehen koneella, joten ei auta sitten muu.

Viime kirjoituksen jälkeen Aino-puserokin on valmistunut, kuvia saatte, kun äiti ehtii kursia sen kokoon. Kaularesori täytyy vielä sitten tehdä. Eilen tein vihdoin itselleni säärystimet. Mulla ei ennestään sellaisia kunnollisia ollutkaan ja viime iltoina jalat ovat särkeneet siihen malliin, että tarvetta on.

10628.jpg

Näihin sain käytettyä loput fifilankani, nyt on sitten kaikki kotiasusteet sävy sävyyn...;-) Eli lankana Marks&Kattensin sinitweed-Natura ja ihan 1 o 1 n joustetta. Hyvä juttu sekin, että sain nuokin langanloput tuhottua. Natura on ihana lanka mielestäni, suosittelen lämpimästi!

10627.jpg

Tänään kävin ostoksilla, joululahjalankoja taas. Mukaan tuli Sandnesin Kitten Mohairia, joka on tässä kuussa alennettu Tekstiiliteollisuuden kaupoissa. Punaisesta pitäisi tulla fifi anoppipuolelle ja vihreästä huivi minulle. Ihanan tuntuista lankaa! Samalla PALAUTIN!!! yhden keränlilasävyistä Mohair Luxia. Se ei kuitenkaan ollut ihan oikean väristä. Sain sen sitten osittain vaidettua noihin Kitteneihin.

Meneillään on myös sukka Fyberspates-langasta uusilla bambusukkapuikoilla (jotka muuten on ihanat!). Siihen olen ajatellut koittaa tiimalasikantapäätä, saas nähdä onnistuuko...