Tulipas pitkä päivitysväli. Ei toisaalta ole ollut juuri mitään ihmeellistä päivitettävää. Yhtään lankaa en ole ostanut. Neulonut olen kuitenkin tällaista kesäistä lahjatyötä, joka meni veljenvaimolle tänään syntymäpäivälahjaksi.

100211.jpg

Malli: 44 s 3 mm bambuilla, kärjestä ylös tiimalasein. Tämä olkoot jatkossa KYT-malli. :-)

Sukka: Regia 6 fach, väri passion. Sukkiin meni tarkoituksella 2 kerää, eli neuloin niin pitkään kuin kerä riitti. Sukista tuli pohjepituiset. Melko hyvin sain raidat kohdalleen, mutta jouduin kyllä pätkimään toista kerää ja ylhäältä puuttuu toisesta yksi raita. Sukan raportti oli aika pitkä, eli koko kärkiosa, kantapäästä alkaa uusi raportti.

Nyt tekisi kovasti mieli tehdä samanlaiset itselleni samasta langasta, jota minulla on Nordic-värissä, mikä oli yksi ensimmäisiä nettishoppailuitani, ihana väri. Muutunkohan kohta sukkatehtaaksi...

KIP-päivä meni ohi minulta, kun olin töissä, enkä voi siellä kutoa. Oman osuuteni suoritin pihalla lasten pyöräilyä katsellen, mutta yleisönä oli ainoastaan yksi pihalla käynyt lehdenjakaja, heh.

Poikani palmikkopuseron takakappale on valmis ja etukappale n. 15 cm korkea. Filati-lehti odottelee lukemistaan tuossa...