...was this lovely wool!

6359.jpg

Eikö ole ihanat hahtuvakiekot! Omistan näitä kiekkoja nyt kolme, aiemman sain ihanalta ystävältäni jo aiemmin. :-) Mitäköhän näistä tekisin? Tuo sateenkaarenvärinen on aivan ihanaa, mutta sitä on vain 50 g, mihin se riittäisi, ehdotuksia? Puna-ruskeaa on 120g, se siis riittääkin johonkin. Tosi höttöä nuo ovat, menee katki hirmu helposti, saa nähdä, kestääkö hermot neuloa. Ilmeisesti kaksinkertaisena kannattaa tehdä, eli lanka sisältä ja ulkoa ja neulotaan näillä kahdella? Onko kellään kokemusta, miten tällainen virolainen hahtuva huopuu? Tulipas kysymyksiä!

Salsa-huivi on jo vaihtanut omistajaa, ja iloinen yllätys oli, että äitini piti huivista kovasti ja tätinikin olisi varmaan sen mielellään ottanut, jollei äiti olisi. Kiva niin.

Muut neuleet edistyvät tasaisesti. Poikani vihreä pusero on kohta valmis, samoin Knittyssa ollut ihana Branching out huivi. Sitä aloin tehdä mummulleni nimpparilahjaksi ex-tempore luonnonvalkoisesta Butterflysta. Tulee tosi nätti, malli on mukava neuloa ja Butterfly sopii mielestäni hyvin malliin. Veikkaanpa, että monen muun tavoin huiveja tällä mallilla syntyy vielä useita...