Jotain sentään välillä valmistuukin...Tässä kuvia aikajärjestyksessä:

6621.jpg

Tätä olenkin jo vilauttanut aiemmin puolivalmiina. Malli on yhdistelmä: perusohje on Novitan kesä 2005-lehdestä, ohje 39 ja mallineule taas Ullassa olleesta Kristelin suunnittelemasta Hertta-neuleesta. Tein kapeahkon mallin; leveysmitat 90 cm mukaan ja pituusmitat 100 cm mukaan. Tämä tulee lahjaksi keijukaismaiselle veljentytölleni. Lankana Novitan lila Samos. Oli tosi nopea neuloa ja kaunis mallineule. Tänään etsin siihen nappeja, ja löysin tuollaiset kukkanapit. Ihan ok, valikoimat olivat aika minimaaliset.

6622.jpg

Tässä taas on pojalleni neuloma villapusero, josta tuli tosi sopiva. Lankana on Sandnesin Smart, jota tässä puserossa kokeilin ensimmäistä kertaa ja mukavaa kudottavaa on, 100% villaa, muuten paljolti 7-veljeksen oloista ja paksuista. Puikot olivat tosin 3 ja 3,5. Ohje on Moda 1/2005-lehdestä malli 42, koko 6/120 cm. Pidensin kuitenkin hihoja muutamalla sentillä, mikä oli hyvä, koska hihat eivät ole yhtään liian pitkät. Väri on ihana, pidän siitä kovasti.

6623.jpg

Tätä huivia olen tehnyt siinä sivussa pikkulahjaksi Mummulleni. Ohje on Knittyssä ollut Branching out, joka onkin ollut suosittu malli, eikä syyttä, jotenkin tosi kaunis ja kiva neulottava. Minun huivini on tehty Novitan luonnonvalkoisesta Butterflysta, jota tuli ostettua kesän päätteeksi alekoreista sen verran, että se riittäisi ainakin neljäänkymmeneen samanlaiseen...Lanka sopi mielestäni hyvin neuleeseen. Neuloin vitosen puikoilla. Höyrytin/prässäsin neuleen vielä ja se teki tosi hyvää, tuli tosi siistin näköinen, eikä rullaa yhtään. Olen tyytyväinen, toivottavasti Mummukin tykkää. Tarkoitus olisi tätä mallia toteuttaa vielä ainakin muutaman kerran, sen verran kiva oli neuloa.