Viime aikoina on tuntunut siltä, että teen kaikenlaista, mutta valmista ei tule mistään. Tiedän kyllä kaiken valmistuvan aikanaan, mutta silti on sellainen tahkoava olo koko ajan. Lähestyvän isänpäivän vuoksi olen tikutellut menemään näitä lahjasukkia.

255654.jpg

Malli: KYT, hyvin lyhyet varret. 14 s/puikko. 2,5 mm puikot.

Lanka: Austerman Step, yhteensä meni 100 g kerä näihin, nuo pikkunöttöset jäivät parsintavaraksi.

Sukat ovat varmasti kivat,  mutta hiukan varsinkin värinsä puolesta boring-osastoa kuitenkin. Tylsä neuloa noin "haljua" väriä. Neuloin bambuilla molemmat sukat kantapäihin asti ja sitten otin jäljellä olevan kerän jämän toisen pään toiselle sukalle ja toisen pään toiselle, että sain varmasti käytettyä koko langan. Bambu on kyllä noussut omaksi suosikkipuikkomateriaalikseni, ei yhtään enää huvittaisi kilkutella metallipuikoilla. Itse lanka oli mukava tuttavuus, enkä kohdannut "liukkaus"ongelmaa ainakaan neuloessa, mutta minulla on hyvin kuivat kädet muutenkin. Näin haljun langan jälkeen tekee mieli aloittaa Noro-lapaset, ja jos aloitan, liittynen myös lapaskuuhun.Kiitokset edellisen postauksen kommenteista! 

Piti vielä tulla lisäämään, että kuten muitakin, minuakin jännittää saada viimein tietää, kuka minun oma Salainen Neuleystäväni on ja itsekin pitäisi paljastua, olenkin keräillyt jo jotakin pakettia varten. SNYltä saapui hiljattain kortti Tukholmasta, taisin elää siinä vaiheessa sen verran hektistä vaihetta, etten muistanut asiasta kertoakaan. Huomaan alkaneeni kytätä ihmisten blogeja sillä silmällä, että missä tuo asuu ja voisiko hän olla SE...Sinäkö se oot...:-)