Joo, jostain syystä kuvien lataaminen tänne omalta koneelta ei onnistu, mutta miehen koneelta onnistuu. No, onneksi onnistuu edes jotenkin, en tiedä, mikä mun koneessa sitten on pielessä, kun homma ei toimi. Enkä muuten saanut omalta koneelta tekstiäkään lähtemään, hiukan ottaa aivoon, kun ei ymmärrä, missä on vika.  

Piti jo useita iltoja sitten laittaa kuva valmistumassa olevista etanapuseron hihoista. Nythän ne ovat jo valmiit ja pusero on äidillä kursittavana, mutta taannehtivasti:

9908.jpg

Kuvakin on vähän tummannäköinen. Mielestäni ihanat värit noissa raidoissa.

Aino-puseron toinen hiha valmistui ja toinenkin on aloitettu, loppumetreillä, vihdoin!

Viime perjantaina tilasin Villapuodista kokeeksi joitakin lankoja ja Addin 2,5 mm bambu-sukkapuikot tulevia sukkaprojekteja varten. Ne tulivatkin jo tänään:

9909.jpg

Tilasin luumun väristä Lett-Lopia, Debbie Blissin mustaa cotton DK:ta ja Debbie Blissin cashmerino arania omenanvihreänä, mikä on tällä hetkellä yksi lempiväreistäni. Lett-Lopista ajattelin kokeilla itselleni huovutettuja lapasia, cottonista tulee pojalleni jalkkispipo (kun ei lippistä saa käyttää) ja cashmerino aranista tullee minulle pipo. Ihanan pehmoista lankaa muuten!

Sirdarin Bigga ei kuulu joukkoon, vaan liittyi porukkaan ihan kaupunkireissulta. Uusimmassa Modassa näin tähän pipo-ohjeen, ja koska nuo värit todella kutsuivat minua, sorruin ja tein pipon.

9910.jpg

Piposta tuli ihan hyvä ja juuri sopiva. Ohjeesta poiketen neuloin koko pipon 12 puikoilla, koska en omista isompia. 12 puikoilla koikkaloiminen oli kyllä sellaista tuskaa, ettei tuon suurempia puikkoja tähän taloon enää tule. Lopputulos kuitenkin ihan jees. Ohje siis Moda 5/2005-lehdessä, nro 28.

Kiitos muuten kaikille palautetta antaneille!!! :-)