Tänään on pesukone pyörinyt ja pessyt joululahjoja jaa muutakin. Kahdet miesten Tove-lapaset ovat menossa paketteihin, toiset veljelleni, toiset miehelle. Tosin hän venyttäessään niitä muotoonsa sai kuulla niiden tulevan isälleni "jolla on samankokoiset kädet kuin sulla..." Olen sellaiset hänelle joskus luvannutkin, mutta tuntui menevän täysillä läpi...;-) Valitettavasti hanskat ottivat vähän nukkaa valkoisista mukana olleista pyyhkeistä, plääh. Täytyy koittaa niitä vähän nyppiä siistimmiksi, kunhan kuivuvat. Muuten huovutustulos oli jälleen yhtä mukava kuin Tovessa aina. Samassa koneessa pyöri myös tyttöni pipo. Ensin se näytti tältä:

24883.jpg

Ja pesun jälkeen (ja sadannen otoksen jälkeen, huokaus) tältä:

24917.jpg

Malli: Ullan jouluekstrasta Fritidsgarn-pipo, koko ohjeen mukainen 6-8-v.

Lanka: Sandnes Fritidsgarn, punainen ja hiukan beigeä. Punaista meni 95 g ja beigeä siis vain 3 g: nyssäkkä, joka oli jäänyt yhdestä projektista, siitä on tehty vain kaksi "rastaa".

Ihan kiva tästä tuli, tytölle ehkä hiukan reilua kokoa vielä. Huopumisjälki ihanaa tässäkin.

Viime päivinä olen näiden lisäksi väkertänyt vielä tytön nallelle punaisesta Teddystä villatakin ja nyt sitten vielä paria ihan viime hetken suunnittelematonta lahjaa. Niistä lisää myöhemmin. Huomenna on tarkoitus suursiivota, ei huvita yhtään, mutta epätoivo iskee kyllä tässä kaaoksessakin. Esikoinenkin sairastui tänään...