KIITOS ONNITTELUISTA, TULI HYVÄ MIELI!

Olen ollut sen verran uuvuksissa kaikesta remontoinnista ja ekstra-jutuista työn päälle, etten ole jaksanut neuloa mitään kovin ihmeellistä. Niinpä Incanto-huivinikin valmistui yhtenä väsyneenä iltana, kun halusin vain käsille jotakin aivotonta puuhaa pitkän päivän päätteeksi. (Ja ettei kukaan saa väärää käsitystä, en todellakaan itse ole remontoinut mitään, mutta hoitanut kyllä lapsukaiset kokonaan ja onhan se eri olla kotona, kun täällä on vieraita koko ajan). Mutta siis se huivi:

85381.jpg

Näyttääpä se siinä valjulta...

Malli: Päissä ainaoikeaa, reunoissa 3 s ainaoikeaa, muuten ihan simppeleitä langankierto+ ylivetokavennuksia 3 s välein. Huivi on reilut 1,5 m pitkä.

Lanka: Atelier Zitronin Incanto, jota tähän meni 3 kerää. Fiksu olisi neulonut tähän kaikki ostamani 4 kerää, mutta ei vaan jaksanut enää aloittaa neljättä kerää. Ja nyt on sitten yksi jämäkerä, josta tehdään mitä? Höh. Puikot olivat 5 mm paksuiset ja langan koostumus löytyy jostain aiemmasta postauksesta.

Vaikka laitoin jo lähikuvan, haluan laittaa vielä yhden, jossa värit näkyvät paremmin. (Tää on mun blogi ja mä saan laittaa tänne vaikka 50 lähikuvaa, jos haluan, että repikää siitä...:-/)

85382.jpg

Eilen illalla tuli sitten paniikki, kun en löytänyt mitään neulottavaa CSI:n ajaksi. Kaivoin esiin Trelliksen todetakseni, etten muista yhtään millä rivillä olen, eikä aivotoiminta jaksanut innostua niin paljoa, että olisin etsinyt oikean rivin. Niinpä aloitin uuden neuleen, se on hyvä ratkaisu, eikö olekin!