Sileäneuleinen hihatin kävi neulojan hermoille ja puikoille hyppäsi mielenkiintoisempi projekti.

Malli: Salida (pdf), pienempi koko.

Lanka: Araucánia Ranco Solid, väri 483.

Puikot: 2,5 mm.

Menekki: 75 g.

Selailin Ravelryssa malleja ja sieltä löytyi tämä todella kaunis sukkamalli, jossa sattui olemaan vieläpä alkuperäisenä lankana varastoistani löytyvä Araucánia Ranco Multi, väri 483, lilankirjava. Tämän vuoksi tämä sukkamalli valikoitui puikoille.

Varressa palmikkokuvio kulkee edessä ja takana. Suurin osa silmukoista neulotaan kääntäen ja niiden ulkonäöstä pidän kovasti. Kuviota en ihan oppinut ulkoa sukkia tehdessäni, mutta ei sitä silti vaikeaksikaan voi sanoa. Osaan jo onneksi tehdä palmikkokierrot ilman apupuikkoa, muuten näiden vääntäminen olisi ehkä ollut tuskallista.

Siihenkin olen tyytyväinen, että koko osui laakista kohdalleen, oli hyvä, kun ohjeessa oli kaksi kokovaihtoehtoa. Pituuskin mätsäsi hyvin, kaksi kuviokertaa ja oltiin sopivassa kohdassa kärkikavennuksia varten. Hyvä ohje, suosittelen!

Nämä ovat toiset Araucánia Rancosta neulomani sukat ja edelleen pidän kovasti ko. langan neulomisesta. Nyt olen fiksumpi, enkä pese näitä sukkia koneessa (edes hienopesussa), sillä samasta langasta tekemäni Firestarterit ovat jo aika huopuneen nuhjaantuneet pesujen myötä.

Joo, paljon kuvia. :-)

Esikoinen on innostunut....