Huomenna blogini täyttää 3 vuotta! Käsittämätöntä, tuntuu kuin olisin aloittanut bloggaamisen eilen tai korkeintaan viime vuonna! Blogini on ollut minulle tärkeä juttu alusta saakka, arkistointiväline, palautekanava ja kivaa puuhaa. Eli toivon, että synttäreitä vietetään jatkossakin. :-) Näillä näkymin neulomisinto ei osoita laantumisen merkkejä, eikä bloggausinto myöskään. Blogilistan uudistus on hiukan herättänyt hämmennystä täälläkin, tosin osa alkuun harmittaneista jutuista on sentään korjattu. Silti vanha versio oli jotenkin selkeämmän oloinen, mutta ehkä se tästä vielä kirkastuu.

Blogissa on pitkästä aikaa tehty ostoksia.

1559664.jpg

Kurkkukaupasta tilasin edullista Jaegerin Aqua cottonia mustana, kun tajusin, että sen väriselle kesäjakkuselle olisi kovasti käyttöä. Malli on hakusessa. Sen verran tiedän, että haluaisin vajaamittaiset hihat, tyköistuvan takin pitsikuviolla, mutta hillityllä sellaisella. Malli saisi mennä hiukan vyötärön alapuolelle. En järjestä nyt arvontaa, mutta jos joku haluaa minua "lahjoa", voisi antaa vinkkejä kuvauksen kaltaisista takkimalleista, jos jotain tulee mieleen.

Rowanin uusimman tilasin samalla, ajatuksena oli, josko siitä löytyisi joku sopiva malli. Ei suoranaisesti löytynyt. Täydensin sitten vielä Jaegerin Extra Fine Merino Aran-varastojani ihanan vihreillä kerillä (Juniper).

Olen tosissani päättäväisesti pienentänyt lankavarastojani, enkä ennen näitä hankintoja ole aikoihin lankaa ostellut. Ostojen jälkeen lankaa on n. 17 kg 600 g. Joskus oli 22 kg, joten hyvä näin. Lankamäärä kasvoi jonkin verran myös saamani perinnön vuoksi. Miehen isoisä menehtyi hiljattain ja asuntoa kolutessa löytyi jo edesmenneen isoäidin lankapussukka, jonka sain omakseni. Lanka on ihan käyttökelpoista, siellä on pitkälti harmaata villalankaa (?), vyötteitä ei ole. Nämä langat jätin kotiin tytärtä ajatellen, loput vein töihin yöpuhteeksi.

1559667.jpg

Joku kelta-hopeinen "ihana!" kerä ja sitten Ilveksen Mohair Lux-lankaa kauniin taivaansinisenä.

Jahka kerkiän, laitan blogiin myyntiin lankaa ja lehtiä, tein pientä inventaaria.

Kiitos kaikille kolmen vuoden aikana kommenttinsa jättäneille päivieni ilostuttamisesta ja kaikille muillekin, jotka ovat jaksaneet täällä roikkua!