Eilen vietettiin tyttäreni, nuorimmaiseni, 7-vuotispäiviä, mihin tämä aika kuluu...Lapset ovat jo aikapäivää sitten toivoneet hyönteisiä eräästä neulekirjasta ja minä olen luvannut tehdä. Luvattoman kauan siihen meni, mutta nyt ryhdistäydyin tytön syntymäpäivän kunniaksi ja leppis näki päivänvalon.

860742.jpg

Malli: Leppäkerttu Fiona McTaguen kirjasta Neulo itse pehmeät lelut.

Lanka: Sandnes Sisu, vaaleanpunainen Kitten Mohairia.

Puikot 2,5 mm.

Kaameeta näperrystähän tämä oli, mutta tyttö oli onnellinen, joten kaikki oli sen arvoista. Jossakin vaiheessa on pakko näpertää vielä isoveljen toive, mutta nyt on pidettävä tauko. Kukat tarjosi jälleen enoni. Kumma juttu, miten kukat kasvavat, vaikkei niitä muista kastella (nim. juttelen kukilleni...)

Kesä alkaa olla lopuillaan ja ilmat viileitä. Minä sainkin jo ensimmäisen syysflunssani. Jonkinlaista neulepläähiä on myös ilmassa, en tiedä, johtuuko kurjasta rään täyttämästä olosta, väsymyksestä vai mistä. Tai ehkä vain tuloillaan olevat työt eivät innosta. Mambo-kassin haluaisin valmiiksi, kerän verran olen sitä jo neulonut, mutta unohdin, kuinka ikävää haloilla neulominen on. Kaikenlaista tekisi mieli neuloa, mutta sitten iskeekin jo ahdistus, kun ei ehdi. Lisää lankaakin on kiitettävästi (?) saapunut talouteen, sekin lisää ahdistusta, kun ei ehdi neuloa vanhojakaan. Nyt täytynee vähän piristyä...

Kiitos kaikille kommenteista koskien viime postausten lahjuksia! Erityisesti lämmitti mieltäni, että Markan kummipoika oli tunnistanut Tama-hahmoni! :-)

Sitten vielä kysymys: Näkyykö sivuni ihan normaalisti näytöllänne, vai hyppäävätkö oikeanpuoleiset sivulaatikot tekstin päälle? Kukaan ei ainakaan ole valittanut. Omalla näytölläni kaikki näkyy normaalisti omilla paikoillaan, mutta kun katselin työkoneella, oikeanpuoleiset laatikot tulivat tekstin päälle, enkä ymmärrä, missä vika?