Hetkeksi oli pakko työntää syrjään omat jutut, kun serkku sai poikavauvan ja oma poika tarvitsi pipoa.

29350.jpg

Malli: Moda 6/2005, malli 32.

Lanka: Sirdar Snuggly. Olin joskus ostanut tätä hintaan 1 e/kerä, 2 kerää, joten tein koon 55 cm, johon tuo 100 g riitti. Tässä takki on vielä kokoamaton, se on juuri tehtaalla. Pienen koon vuoksi se täytyy saada nopeasti omistajalleen ja siksi tuli kiire. Ja hartiat kipeiksi, kun tämän kolmessa päivässä väsäsin.

Edit: Snugglysta piti vielä sanoa, etä periaatteessa se on ihan mukava lanka ja sujuvaa neulottavaa, mutta koostumuksensa vuoksi kuitenkin aika "nihkeää" jotenkin, sehän ei ole villaa nähnytkään, vaan on nylonia ja akryylia. Villa-allergiselle varmaan on hyväkin vaihtoehto.  

EDIT2: Takki tuli tehtaalta ja lisäsin kuvan kootusta takista.

Sen perään kuului valituksia, että pojallamme ei ole riittävästi pipoja. Lähinnä probleema oli siinä, että Noro-pipo on liian kippana eikä tule kunnolla korvien päälle.

28938.jpg

Malli: Se sama, puikoilla 80 s.

Lanka: Novitan Isoveli, 5,5 mm:n puikot. Menekki n. 59 g.

Piposta tuli oikein hyvä ja tulee korvillekin. :-)

Onko muilla neulovilla äideillä/isillä (?) sellainen olo, että omilla lapsilla on aina liian vähän lapasia, sukkia jne. peruskamaa? Minulla ainakin on, pitäis varmaan joskus ottaa jotkut sukka-lapasviikot, jolloin tekisi kasapäin lapasia ja sukkia omille lapsille, etteivät sitten lopu kesken. Suunnitelmissa on ainakin polvisukat tytöllekin.

Vielä kolmas "pakkotyö" on tuloillaan. Sain ihanan lahjan jouluksi Saksasta yhdeltä vanhalta ystävältä ja päätin kiittää huovutetuilla Tove-lapasilla häntä siitä. Näiden jälkeen keskityn taas mukavampiin asioihin.

Kiitos kaikille viime postaukseen kommentoineille. Tilasin (en saanut kylläkään vielä vastausta) sitten avun ja pähkäilyjen jälkeen Felted tweediä värissä watery picklen seuraksi. Toivottavasti sitä löytyy sitten.  

Novitan uutuuksia ei ole edelleenkään täälläpäin näkynyt eikä Novita-lehteä myöskään, vaikka se mielestäni luvattiin 3.1. saapuvaksi. Kysymys kuuluukin, miksi se pitää mainita, jos lehteä ei kyetä koskaan toimittamaan luvattuna ajankohtana?