Onpahan tässä aikaa vierähtänyt, pakko kirjoitella jo jotakin. Syy pitkään taukoon on keskittyminen vain yhteen työhön kerrallaan. :-) Mavis on edennyt ihan loppusenteilleen. Taitaakin saada tittelin nopein pusero ikinä, ainakin meikäläisellä. Aloitin 1.4. sitä tekemään ja nyt on jo toinenkin hiha 14 cm korkea. Kaulusta mietin vielä, en välttämättä tee ohjeen mukaista poolokaulusta ihan käyttömukavuussyistä, mutta joustinkin kuulostaa hölmöltä, kun sitä ei missään kohtaa puseroa ole. Olisiko jollain hyvää ehdotusta?

Tässä pieni kurkkaus:

63164.jpg

Eilen aloitin pientä välityötä, eli jälleen kerran Tove-lapasia. (boring...) Isäni vaan toi tiettäväksi harminsa, kun hän ei ole saanut sellaisia, joten pakko tarttua puikkoihin. Tänään he tulevat kylään, joten koitan saada lapaset koneeseen siten, että iskä saa itse venyttää ne sopiviksi, niin tulee hyvät.

63162.jpg

Väri on muuten musta, vaikka kuva näyttää ruskealta, hmm...

Mavis siis valmistunee lähipäivinä, mutta valmista tulosta joutuu vielä odottamaan Tehtaan lähtiessä pääsiäislomalle.

Uusi Knitty ilmestyi, ja siitä pidin ihan erityisesti pikkutytön neuletakista nimeltään Reid. Langaksi voisi sopia vaikkapa vaaleanpunainen Butterfly, jota minulla olisi varastossa.

Uusi Ulla ilmestyi myös jo aiemmin kivoine ohjeineen. Erityisesti pidin Cairbren leskenlehtihuivista ja SirpaLen saunasukista. Vihreää Alpacaakin olisi varastoissa, mutta vain kaksi kerää. Mutta ehkä riittäisivät kapeaan huiviin. Sukkalankoja taas on reippaanlaisesti. Joku keväthuivi tulisi kyllä tarpeeseenkin, joten ehkä Mavisin jälkeen voisi aloittaa sellaisen tai jatkaa yhtä keskeneräistä...