Osallistuin tänä vuonna ekaa kertaa sukkalankaklubiin pitkään harkittuani. Sen verran pelkuri olin, että päädyin osallistumaan väriteemalla. Ensimmäinen paketti saapui edellispäivänä. Aion siitä blogata alempana, joten jos joku ei ole omaansa saanut, eikä halua nähdä, hus pois.

Aloitetaan kuitenkin todellisella lomaprojektilla. Maanantaina nimittäin tyhjensin kaikki lankani laatikoistaan keittiön pöydälle ja tällainen kasa niistä syntyi.

Siinä on kuusitoista kiloa silkkaa iloa!

Ideana oli samalla kuvata kaikki langat Ravelryn Stash-osastoa varten, ja niin teinkin. Aikamoinen duuni siinä olikin, mutta nyt on mukavaa, kun kaikki on Ravessa järjestyksessä.

Mies halusi kuvan itselleen, että voi kerätä sympatiapisteitä työkavereiltaan. :-)

Lankaa tosiaan tulee taloon lisää, vaikka hamsterikuu onkin meneillään. Arvelin jo etukäteen, etten saisi mitään valtavia määriä kulutettuakaan, muttei tämä  uuden langan jatkuva ilmestyminenkään auta asiaa yhtään.

Ensin sain mieheltä sen lahjakerän, ja nyt saapui sekä lankaklubilanka että aiemmin ostamani BFL-vyyhdin korvaava lanka, BFL kun ei ollutkaan konepesun kestävää, vaan vahingossa se oli vaihtunut tehtaalla väärään lankaan. Salaa olen iloinen, että mulla on nyt kaksi kaunista vyyhtiä, vaikka toinen vaatiikin käsinpesun. No, ei tämä tainnut enää olla niin kovin salaista...;-D

Tässä se korvaava lanka, Fleece Artistin Trail Socks-merkkistä ihanan tuntuista lankaa.

Ja tämä seuraava on se klubilanka, vielä ehtii pois halutessaan....

Tämäkin Trail Socks-lankaa, ihana väri, tykkäilen kovasti! Heti hamsterikuun päätyttyä aion hemmotella itseäni, ja neuloa jostakin näistä ihanista jemmasukkalangoista jotakin.

Huomenna luvassa luvallista hamsteripostausta valmistuneista jutuista, palaillaan!