Palmikkopusero palasi Tehtaalta ja tässä poikani poseeraa kera sen.

115909.jpg

Malli: Moda 3/2006, malli 38. Tein vetoketjuversion, mutta ainakin toistaiseksi jätin vetskarin pois, lisätään se, jos tuntuu tarpeelliselta. Koko on 122/128 cm.

Lanka: Sandnes Mandarin Classic. 3 ja 3,5 mm puikot. Lankaa PITI mennä 450 g, mutta sitä meni sitten kuitenkin 460 g, vähänkö otti päähän. Nyt pyörii sitten jälleen yksi 40 g jämä nurkissa.

Puserossa on kasvunvaraa, mutta hihat sallivat onneksi taitteen. Poika tuntui tykkäävän puserostaan ja otti oikein poseerausasennon. ;-)

115910.jpg

Vuorokauden sisään syntyi ex-tempore yksi pikkusievyys.

115912.jpg

Malli: MagKnitsin Rose-of-Sharon, koko S.

Lanka: Annen arpajaisissa voittamani Peterle-Sommerhit, joka on 100% puuvillaa. Käytin 4 mm pyöröä ja tuplapääneuloja. :-) Langan vyötteessä ei kerrottu tiheyttä, joten tämä oli hieman arpapeliä, mutta onneksi koko oli sopiva. Lisäämme ehkä tuohon vielä nauhan, kunhan päästään nauhaostoksille.

Ihan sievä myssy ja nopea oli tehdä. Pipoissa on se hyvä puoli, ettei tarvitse tehdä kuin yksi!

115908.jpg

Meillä oli tänään juhlat ja tekemäni hiuspanta lähti Neulovan Ystävän mukaan. Menin prässäämän pannan sillä seurauksella, että se suureni minulle liian suureksi. Taidan tehdä uuden.

Tätini ilmoitti, että Keski-Suomeen eksynyt bambuni on löydetty hyväkuntoisena läheltä eksymispaikkaa. Kiitos ja vilkutukset sinne! :-)