Viimeajat ovat olleet kiireisiä ja blogi on toiminut lähinnä myyntipisteenä ja monta kiloa ovat minulta kanssaneulojat ostaneetkin, kiitos! Toivottavasti paketit ovat saapuneet perille, viimeiset myydyt lähtivät tänään. Muuten ollaan mm. ostettu ensin yksi jääkaappi ja sitten toinen, kun se ensimmäinen ei mahtunutkaan paikalleen. Jääkaappimurheiden ratkettua olemme tapelleet läppärini kanssa, joka edelleenkin antaa minulle välilyönnin vain OnScreen-näppäimistön avulla. Nyt tuli  ongelmia latauksen kanssa. Mutta kyllä täältä noustaan...:-)

Tässä välissä on hiukan neulottukin ja vielä enemmän järjestetty lankoja. Varasto on taas puitu läpi ja setvitty uusiin koteihin toisin periaattein kuin aiemmin. Lähes kaikki mahtuu nyt olemassaoleviin laatikoihin ja säilytyspaikkoihin, mutta Rowanspunit joutuvat tyytymään väliaikaissijoitukseen käsityökoriini, joka onneksi on iso. Olen neulonut yhden lahjaksi menevän setin, josta lisää ensi viikolla.

Ystävämme odottelevat pientä tytärtä kaukomaista ja pitkään olen jo suunnitellut neulovani tyttöselle jotakin kivaa ja sievää. Kun nyt alkaa näyttää siltä, että asia saattaisi edistyäkin lähiaikoina, ryhdyin tuumasta toimeen.

368673.jpg

Tällaista on tekeillä, eikä paljoa puutu. Tarkoitus olisi tehdä sille kaveriksi vielä esim. sukat, lapaset ja pipo. Ainoa toive on, ettei tyttö saapuessaan ole näihin liian suuri...

Lankahamsteritkin ovat starttaamassa jälleen. Näin blogilistalle ilmestyneet ala-blogit, mutten ole saanut vielä kutsua, joten en tiedä mihin niistä kuulun.

Pidän vielä muutaman päivän myyntisivun näkyvissä ja tarkistan hiukan hintoja, joten jos vielä haluat jotakin ostaa, ilmoittele...:-)

Kaunista talvipäivää kaikille täällä käyville!