EDITH: kuva lisätty...

381263.jpg

Malli: Kim by Sue Morgan, ohje on tilattavissa GetKnittedistä.

Lanka: Debbie Bliss Maya, väri 05, siniruskeasävyinen.¨

Menekki: 300 g, 3 vyyhtiä. Mininöttönen jäi.

Puikot: 7 mm.

Mitat ennen huovutusta: leveys 43 cm, korkeus 51 cm.

Mitat huovutuksen jälkeen: leveys 30 cm, korkeus 28 cm.

383545.jpg

En suuremmin venytellyt kassia pesun jälkeen ja nähtävästi lanka huopui enemmän korkeussuunnassa. Pesu suoritettiin kaksien farkkujen kera kuudessakympissä ja tuli kerralla hyvä. Huopumistulos on enemmän Huopasen kuin Toven kaltaista, mutta kassille mielestäni sopiikin paremmin tiukempi huopuminen, kestää sitten jotain kantaakin. Kantokahvat muodostuvat metallirinkuloista ja neulotusta päällisestä.

381262.jpg

Kukan lisäsin itse, se ei kuulunut malliin. Eri blogeissa on näkynyt toinen toistaan kauniimpia kukkakasseja ja minäkin halusin. Kukka on virkattu Kitten Mohairista 4 mm koukulla tämän ohjeen perusteella, osittain. Olisittepa nähneet minut suurella hartaudella väkertämässä tuota kukkaa tänä aamuna, kieli keskellä suuta tässä koukuttelin. Virkkaus on minulle edelleen melkoinen mysteeri, toivoisin oppivani joskus vielä senkin. Eli mallista jäi kyllä 4. ja 5. krs tekemättä, ei enää kärsivällisyys riittänyt, nytkin jo meinasi lentää koukku hevonkuuseen välillä. Nappi löytyi hiljattain Miehen henkilökohtaista historiaa sisältävästä laatikosta ja pääsi heti käyttöön.

381260.jpg 

Tässä vielä kuva, jossa pinta näkyy paremmin.

Otsikko tulee omista fiiliksistä...ja kassi heiluu näin...Siis mä tykkään tästä ihan hirveesti ja varmasti mut ainakin lähipiiri tapaa tätimonikoimassa tämän kanssa. Ihanaa!