Minulla ei ole valitettavasti mitään valmista näytettävää, jotenkin neulominen on ollut jähmeää viime aikoina. Pojalle on neuletakki valmistumassa, puuttuu vielä 1 hiha, joten ehkä kohta on jotain valmistakin. Esitellään siis hankintoja tulevia projekteja varten.

Ensinnäkin alkuviikosta saapui ensimmäinen Titityyn sukkalankaklubilähetys.

Osallistuin sukkalankaklubiin toiveväreillä. Ensimmäinen paketti sisälsi Koigun KPPPM-lankaa. Väri on kauniin keväinen ja Koigu on miellyttävää lankaa, mutta pätkärääkättyähän tämäkin on, siitä ei pääse mihinkään.

Toisaalta sain tilaisuuden käydä viikonloppuna Tukholmassa ja siellä jopa löysin molemmat Gamla Stanin lankakaupat puolivahingossa, ja toisessa sytyin tälle vyyhdille.

Eli pätkärääkättyä tämäkin. :-) Tosin nämä värit ovat niin kauniit ja niin lähellä toisiaan, että uskon pitäväni tästä langasta valmiinakin. Vyyhti on ihanan iso (100 g) ja pehmoista merinovillaa. Hassua kyllä, Titityy on juuri ottanut tätä samaa BC Garnin Lucca Finoa myyntiin.

Turussa on vielä tänään meneillään Kädentaitomessut, jossa eilen käytiin naisporukalla. Tällä kertaa ostin ihan lankaakin, enkä pelkkiä nappeja niinkuin yleensä.

Ihan ensin huokailin ihastuksesta Juulin värjäämien ja kehräämien lankojen äärellä. Lopuksi päädyin ostamaan tämän ihanan Primavera-vyyhdin (alpakkaa ja merinoa) uutta keväthuiviani varten. Monta muutakin vyyhtiä olisi halunnut lähteä mukaani, mutta... elämä on.

Eniten tuhlailin kuitenkin Määkylän puodissa huopatossumielessä. Limestä hahtuvasta teen itselleni uudet huopatossut, sillä uskokaa tai älkää, Huopasesta tekemäni kivikovat tossut ovat kahdesta kohtaa rikki! Tuo viereinen vyyhti on oikeasta kauniin lehmuksen vihreää, vaikka näyttääkin tuossa ihan harmaalta.

Tämäkin vyyhti on menossa huopatossutarkoitukseen, sekin on Määkylän tuotantoa.

Ja kyllähän minä niitä nappejakin ostin, heikko kohtani ovat nämä puusta tehdyt napit.

Nämä napit ovat luumupuuta. Tällä kertaa ostin 9 kpl, koska aina, kun haen nappeja johonkin projektiin varastostani, huomaan, että niitä on esim. 6 kpl, joka ei riitä mihinkään. Näiden pitäisi riittää.

Näiden lisäksi löysin vielä upean Tervetuloa-kyltin ulko-oveemme, olen jo kauan sellaista hakenut.

Pitäiskös neidolle neuloa villasukat, etteivät varpaat palellu?