Tänään on langanostomopo totaalisesti pois hallinnasta, ja osa sen seurauksista alla.

Kävimme kaupungilla ja yhden lankakaupan ohitin ihan helposti. Toisessa en ole hetkeen käynyt, joten siellä käytiin. Kiva myyjäkin osui paikalle ja antoi katsella ihan rauhassa. Piikko-Pirrassa oli ale, joten kaikenlaista kivaa löytyi.

Postilaatikosta löytyi tänään myös jotain kivaa, ja sitä esittelevät tässä tunnelmaan sopivat Dalegarnin Hauk-kerät. Hauk maksoi tarjouskorissa vain 1 e/kerä, joten olihan niitä pakko ottaa, kun on täyttä villaa kuitenkin.

144949.jpg

Salaiselta neuleystävältäni on tullut jo viestejä ja blogikommentteja ja nyt tuli tämä jylhä kortti! Kiitos!

:-) Postileimaa oli pakko tihrustella...

144951.jpg

Uusi tuttavuus, mutta lupaavan kuuloinen ja tuntuinen, Anti-Tickle Merino Blend DK. Nämäkin euron keriä, jotka adoptoin kaikki 7 jäljellä olevaa tyttären tulevaksi takiksi/puseroksi.

144948.jpg

Vanha mukava tuttavuus Mandarin Petit täydentämään entisiä eri värejä varastossani, nämä olivat viidentoista prossan alessa, niinkuin kaikki muutkin puuvillalangat, osa 20 %. (Tämä ei ole maksettu mainos! :-)) 

144950.jpg

Ja vielä nämä ihanuudet. Väri ei ole ihan ominta itseäni, mutta jos tuntisitte, kuinka pehmoisia nämä pyöreät kaverukset ovat, huomaisitte, ettei värillä ole väriä...Koostumuksena 80 % meinovillaa, 20 % kashmiria. Kerät ovat vain 25 g, mutta niissä on kuitenkin 112 m, eli eivätköhän nämä riitä jonkinlaiseen huiviin. Nämä olivat viimeiset ja puoleen hintaan, hintaa jäi reilut pari euroa kerä. Mielessäni siintää esim. Scarf Stylen Midwest Moonlight.

Ja äsken tuli vielä tilailtua (kun mikään ei riitä...) ja tilatessa moka, argh! Jos en saa tilaustani kohdalleen, täällä myydään kohta lankaa...