Joulukuu! Ei uskoisi, kun katsoo ulos. Laitoin tänään jouluvaloja pimeää syksyä piristämään ja haravoin samalla viimeisiä syksyn lehtiä. Tulisipa jo lunta. Kummasti kuitenkin tuli jouluinen olo jouluverhojen ja -valojen myötä. Teen hissuksiin, aika pienellä stressillä kuitenkin, joululahjoja. Suurinta osaa ei voi esitellä täällä, mutta anoppi on toistaiseksi tietokoneeton, joten hänen lahjansa voi jo vilauttaa.

282717.jpg

Malli: Tämä malli on tainnut olla SK:ssa hiljan ja Villasukan blogissakin, tosin ei ihan prikulleen samana. Minulle tämä malli on kuitenkin vanhempi tuttavuus, sillä Mummuni Keski-Suomesta on jo kauan tehnyt sukkia tällä mallilla ja olen minäkin vuosia sitten tehnyt ainakin yhden parin. Häneltä sain joskus tämän ohjeen. En tiedä, mistä ohje alkuaan on lähtöisin.

Lanka: Novitan Nalle, marinoitunut kerä, 3 mm puikot.

Onko muilla ongelmia kuvata punaista väriä? Meidän kamera ainakin aina temppuilee punaisen kanssa, jos tarvitaan salamaa. Täällä ovat juuri nyt päivät niin pimeitä ja kirkkaita hetkiä ei juuri ole.

282718.jpg

Tässä vielä yhteuskuva sukista ja tytön päiväkotiaskarteluista, kolme ihanaa hyasinttia. Lapsilla oli tänään tahoillaan pikkujoulut ja kivaa oli ollut. Mummin viime jouluksi tekemät tonttupuvut pääsivät käyttöön jälleen. Pojalla oli tonttuhousut ja -vyö koulusta tullessa jalassa ja tavallinen t-paita. Hän ilmoittikin sitten olevansa puoliksi tonttu ja puoliksi poika. :-)