Vihdoinkin nämä valmistuivat! Aloitin ensimmäistä sukkaa sentään jo viime heinäkuussa.


Malli: Skew by Lana Holden.
Lanka: Misty Alpaca Hand Paint Sock Yarn, väri Buds in paradise.
Puikot: 2,25 mm pyöröt x2 ja 2 mm sukkapuikot.
Menekki: 70 g. 
Tässä on pari ovelia sukkia! Sukat aloitetaan kärjestä ja koko ajan olin hiukan hukassa, että missä tässä nyt ollaan menossa. Ei auttanut kuin tavata ohjetta ja edetä sen mukaan. Uutta mulle tässä oli Judy´s magic cast on, mistä kyllä löytyi hyvä video Youtubesta ja toiseksi sukkien neulominen kahdella pyöröpuikolla. Se oli kyllä ihan mukavaakin, voisin kokeilla toistekin.
 


Kantapäissä oli se suurin juju, en edelleenkään käsitä sitä lainkaan. Hauskat ne ovat kyllä. Jossain välissä piti tehdä kitchener´s stitchiä, minkä sivuutin kolmen puikon päättelyllä.


 
Langan ostin Lontoosta edelliskesänä ja sen värit ovat pätkärääkkäyksestä huolimatta mielestäni ihan täydellisen upeat! Yhtäkään rumaa väriä ei kerältä rullannut, Buds in paradise on todella kuvaava nimi. Lanka sisältää alpakkaa, merinoa, nylonia ja silkkiä. Neulomistuntuma oli yllättävän mukava, vaikka lanka onkin aavistuksen pörheää, mistä yleensä en pidä.

Tämä malli on siitä kiitollinen, että kaikki pätkärääkätyt käyvät hyvin ja esiintyvät ehkä jopa edukseen. Tuskin jäivät viimeiseksi pariksi tätä lajia minullekaan.

 

 
Viime heinäkuussa tosiaan loman loppuessa kaipailin jotakin mielenkiintoista neulottavaa. Tilasin sopivat pyöröt ja tikuttelin kesäauringossa. Jossakin vaiheessa homma tyssäsi ja sukat hautautuivat koriin. Keväällä jossain vaiheessa jatkoin ensimmäistä sukkaa ja nyt alpakkatakin valmistuttua tuntui aika oikealta näiden viimeistelyyn. Yllättävän nopeasti sain taas juonesta kiinni ja toinen sukka valmistui muutamassa päivässä.