Kesälomalla mua vaivasi ihan hirveä startiitti ja aloitin vaikka kuinka monta neuletyötä yhtäaikaa. Tämä oli yksi silloin aloitetuista töistä, joka palasi tehtaalta hiljattain. En edes tiedä, miksi tulin aloittaneeksi puseron joka neulottiin osina (kuinka vanhanaikaista!), mutta niin vain tein. Palmikot kutsuivat.

Malli: Modasta 4/11. Joku tuontimalli tämä on, en vaan ole löytänyt sitä vielä. Alunperin tämä oli tehty Sublimesta. Modassa oli joku mielikuvitukseton nimi. Koko 1-2 v.

Lanka: Gjestal Maija, turkoosi.

Menekki: 163 g.

Puikot: 3,5 & 4 mm.

Mulla oli tässä eri lanka kuin ohjeessa, mutta mittailin kyllä matkan varrella, ja tämän pitäisi olla yksivuotiaan kokoa. Se näyttää niin pieneltä, mutta ehkä mä en vaan enää muista, kuinka pieniä vauvat ovat. Kulutin tähän melkein kaiken sen, mitä jäi tyttären puserosta. Loppulangasta kutaisen vielä sukat puseron kaveriksi. Ja se tykkääminen? No jaa. En oikeesti pidä juurikaan osissa neulomisesta, etenkin, kun todella en osaa itse osiani koota lopputulokseksi. Muutenkin saumat vähän syövät ulkonäöstä aina. Ja mukavuudesta. Tulipahan tehtyä.

Peruspalmikoita oli kyllä ihan kiva tehdä pitkästä aikaa.

Syksyn tullen pää pursuaa taas kaikenlaisia ideoita. Kaiken maailman syysjuttuja olisi ihana tehdä ja kokeilla uusia lankoja. Kun vaan olisi vielä enemmän aikaa.