Malli: Monkey by Cookie A

Lanka: ShibuiKnits Sock, väri Mulberry.

Menekki: 87 g.

Puikot: 2,5 mm.

Nämä sukat tein eräälle villa-allergiselle ystävälle. Pitkään etsin ulkomaita myöten sukkalankaa, joka sisältäisi mahdollisimman vähän villaa ja olisi kivan väristä. Ainoat vähävillaiset langat olivat bambulankoja, ja lähes kaikki riemunkirjavia. Regia Silk olisi ollut yksi vaihtoehto, mutta kestävyyttä mietin. En tiedä kestääkö tämäkään, mutta tehdään sitten uudet. Oma LYS ilmoitti alkukesästä tilanneensa jotakin puuvillasukkalankaa, mutta en tiedä tuliko sitä lopultakaan ikinä. Outoa jotenkin, ettei puuvillasekoitesukkalankaa markkinoilta löydy. No, sukkien päällä ystävä voinee näitäkin pitää. Väristä tykkään itsekin kovasti, ihanan syvä punainen. ShibuiKnitsin Sock on kivaa neulottavaa, pidän siitä.

Monkey on pyörinyt jonossa Ravelryssa alusta asti ykkösenä, tulipa sitäkin samalla testattua. Ihan mukava ja helposti opittava malli.

Nyt pitäisi tehdä yhdet ohuet sukat kahdessa päivässä, öh. Ei taida onnistua. Sen jälkeen on listalla sukkaa, pipoa ja puseroa, joten ei tässä ehdi yhtään käsiä lepuutella jatkossakaan. Mikäs sen mukavampaa.